Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα Super Market

Επιπλέον, εξιχνιάσθηκαν -2- ακόμη περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που διαπράχθηκαν από τον συλληφθέντα

Συνολικά, ο ανωτέρω αφαίρεσε -20- λίτρα ελαιόλαδου, χρηματικής αξίας -285,45- ευρώ, κατά περίπτωση

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη χθες (23-03-2024) τις απογευματινές ώρες στην πόλη της Κοζάνης, 20χρονος ημεδαπός, για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα super market, ενώ εξιχνιάσθηκαν ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ανωτέρω, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας super market, στην πόλη της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα super market στην Κοζάνη και αφαίρεσε -4- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας -114,81- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.

Συνεχιζόμενης της έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω την 19-03-2024 αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα -3- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας -85,32- ευρώ, ενώ την 16-03-2024 από έτερο κατάστημα super market της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε -3- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας -85,32- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael