Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αρκούδα κατέστρεψε πτηνοτροφική μονάδα στην Κλεισούρα! (φωτο-βίντεο)

Σκότωσε 140 κοτόπουλα

Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν οι πτηνοτρόφοι στην Κλεισούρα όταν πλησίασαν σήμερα το πρωί τη μονάδα τους. Η αρκούδα αφού γκρέμισε ότι βρήκε μπροστά της, τραυμάτισε ένα από τα σκυλιά της μονάδας, «εξαφάνισε» 140 περίπου κοτόπουλα (έφαγε επιτόπου κάποια, και άλλα αφού τα σκότωσε τα άφησε στο σημείο ενώ μετέφερε και πολλά από αυτά στη γύρω χορτολιβαδική περιοχή).

Ο δασάρχης Καστοριάς κ. Θανάσης Ζυγούρας που επισκέφτηκε το σημείο ανέφερε στο oladeka ότι πρόκειται για την αρκούδα που έχει προκαλέσει πολλές ζημιές το τελευταίο έτος σε πολλές κτηνοτροφικές μονάδες στο Βαρικό Φλώρινας και την «χειρίζονταν» η ομάδα άμεσης επέμβασης Φλώρινας.

Δήλωσε επίσης ότι την Δευτέρα θα συγκαλέσει σύσκεψη της ομάδας άμεσης επέμβασης Καστοριάς και θα ζητήσει να εντοπιστεί το ζώο, να του φορέσουν κολάρο εντοπισμού και να το απομακρύνουν από την περιοχή.

Οι κάτοικοι Βαρικού και Κλεισούρας είναι αναστατωμένοι και βρίσκονται σε απόγνωση μιας και οι ζημιές σε κτηνοτροφικές μονάδες αλλά και μικρά κοτέτσια σπιτιών είναι πάρα πολλές, αλλά λύση στο πρόβλημα δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα κανείς.

Δείτε videο

oladeka.com

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael