Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» - Με ποιον κληρώθηκαν; (βίντεο)

Η θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού με επιβλητική ανατροπή

Όπως προαναφέρθηκε ο Ολυμπιακός διέλυσε 6-1 την τυπικά γηπεδούχο Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση και έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων που ανατρέπει διαφορά τριών γκολ εντός έδρας ήττας, αφού είχε χάσει 4-1 στο «Καραϊσκάκης».

Τα γκολ των θριαμβευτών πέτυχαν οι Ποντένσε (10΄), Φορτούνης (36΄), Ελ Κααμπί (45+3΄, 65΄), Γιόβετιτς (93΄), Ελ Αραμπί (104΄) ενώ για τους Ισραηλινούς σκόραρε με πέναλτι ο Ζαχάβι στο 57΄. Ένα πρώτο ημίχρονο βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων του Ολυμπιακού!

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφεραν μέσα σε 45 λεπτά να διαγράψουν το 1-4 του πρώτου αγώνα και να αρχίσουν να ονειρεύονται τη μεγαλύτερη ανατροπή στην Ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στο 10΄ ο Ποντένσε με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα «δοκάρι και μέσα» δίνοντας το έναυσμα για το μεγάλο «μπαμ»!

ΠΑΟΚ… από άλλο πλανήτη στους «8» του ECL

Από την άλλη, με μια εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων του, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ανέτρεψε την ήττα με 2-0 στην κροατική πρωτεύουσα και πανηγύρισε στην εκστασιασμένη Τούμπα μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (27’), Πέταρ Σούτσιτς (33’αυτ.), Μπράντον Τόμας (42’), Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (73’) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (88’πέν.) τα γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Αρμπέρ Χότζα (49’) να φέρνει στο ξεκίνημα του β’ μέρους - προς στιγμή - σε ισορροπία το ζευγάρι.

Μετά από ένα πρώτο πεντάλεπτο στο οποίο ο Τόμας δυο φορές προσπάθησε να φανεί απειλητικός, οι Κροάτες ισορρόπησαν το ματς, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια φάση. Οι «ασπρόμαυροι» άγγιξαν το γκολ στο 15’, όταν μετά από φάουλ του Ζίβκοβιτς, ο Κουλιεράκης πήρε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά πάνω στη γραμμή με τα πόδια απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ιβάν Νέβιστιτς. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ζίβκοβιτς, έπειτα από συνδυασμό με τον Τάισον, να πλασάρει με το αριστερό πάνω από το οριζόντιο δοκάρι από το ύψος του πέναλτι.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

2 Μαΐου 22:00

  • Άστον Βίλα/Λιλ - Ολυμπιακός/Φενέρμπαχτσε
  • Φιορέντινα/Πλζεν - Μπριζ/ΠΑΟΚ

9 Μαΐου 22:00

  • Ολυμπιακός/Φενέρμπαχτσε - Άστον Βίλα/Λιλ
  • Μπριζ/ΠΑΟΚ - Φιορέντινα/Πλζεν

 

iefimerida.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael