Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ υποδέχονται Λαμία και Κηφισιά, αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη δεσπόζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ υποδέχονται Λαμία και Κηφισιά, αντίστοιχα.

Τα ντέρμπι συνεχίζονται για τον ΠΑΟΚ που μετά την ΑΕΚ (1-1, πρωτάθλημα) και τον Παναθηναϊκό (0-1, Κύπελλο) φιλοξενεί τον Ολυμπιακό κι ενώ ακολουθεί η ρεβάνς με το «τριφύλλι» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν στην κορυφή ωστόσο δείχνουν να έχουν χάσει κάτι από τον… καλπασμό τους, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι», με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους, έκαναν restart, κερδίζοντας στο ντεμπούτο του Ισπανού τη Φερεντσβάρος με 1-0 στον Πειραιά, για τα Play Off του UEFA Europa Conference League (την Πέμπτη 22/2 η ρεβάνς).

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μοιάζουν να έχουν πιο εύκολο έργο. Οι «πράσινοι», με νωπές τις δάφνες από τη νίκη στην Τούμπα, μετρούν τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνουν να… στρώνουν με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο. 

Η Λαμία, πάντως, που πηγαίνει στη Λεωφόρο, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και φαβορί για την είσοδο στα Play Off μετά τις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες της. Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν… άχαστοι σε ντέρμπι αλλά τώρα περιμένουν στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κηφισιά που στον πρώτο γύρο τους είχε κάνει τη ζημιά.

Η 23η αγωνιστική:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

19:30 Ατρόμητος – Άρης (Novasports Prime)

20:30 Παναθηναϊκός – Λαμία (Cosmote Sport 1)

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

15:30 Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)

19:00 ΑΕΚ – Κηφισιά (Cosmote Sport 1)

20:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Novasports Prime)

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

17:30  ΟΦΗ – Πανσερραϊκός (Cosmote Sport 1)

18:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (Novasports Prime)


 zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael