Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Κέρδισε η ΑΕΚ - «Χ»αρακίρι ο Παναθηναϊκός... Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Τούμπα! (βίντεο)

«Χ»αρακίρι για τον Παναθηναϊκό, ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία των 10 παικτών στη Λεωφόρο

Δύο πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου, έχασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ομάδα του Βόκολου...

Δύο πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου έχασε το Σάββατο ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα του με τη Λαμία, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Στην επιστροφή των φιλάθλων τους στο γήπεδο οι «πράσινοι», αν και αγωνίζονταν από το 40ο λεπτό με παίκτη παραπάνω (λόγω της αποβολής του Φερνάντεθ στο 40΄), είδαν το συγκρότημα του Βόκολου να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Λεωφόρο, σε ένα ματς που η ομάδα του Τερίμ είχε δύο δοκάρια με τον Σπόραρ (8’) και με τον Κώτσιρα (90+5′).

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Τούμπα, 4-1 τον ΠΑΟΚ

Πραγματοποιώντας μια άκρως σοβαρή και αποτελεσματική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-1 τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, μπαίνοντας γερά στο κόλπο του τίτλου. Φραν Ναβάρο (29’), Ντάνιελ Ποντένσε (54’) και Γιουσέφ Ελ Κααμπί (83’, 90’) τα γκολ για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ στο 39’ γι’ αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Άνετα η ΑΕΚ, 3-0 την Κηφισιά

Τα γκολ σημείωσαν οι Γκαρσία και Λιούμπισιτς.

Σε ένα ματς που τελείωσε πριν… αρχίσει, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την Κηφισιά στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Super League.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από το 4ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Σπίνος των φιλοξενούμενων και από εκεί και πέρα δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους πρωταθλητές να φτάσουν στη νίκη με σκόρερ τους Λιβάι Γκαρσία (19΄,24΄), Λιούμπιτσιτς (90΄).

 zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael