Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εφτάψυχος ο Παναθηναϊκός με ήρωα τον Ντραγκόβσκι στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας! (βίντεο)

 

Με ήρωα τον Ντραγκόβσκι στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο Πολωνός γκολκίπερ είχε τρεις σωτήριες επεμβάσεις και με τον Λημνιό να στέλνει το ματς στα πέναλτι με buzzer beater ο Παναθηναϊκός επικράτησε 6-5 στα πέναλτι και πήρε μια επική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα βρει απέναντι του έναν εκ των Άρη ή Παναιτωλικού. 

Ο Σαμάτα ήταν ο μοιραίος για τον ΠΑΟΚ καθώς έστειλε άουτ το τελευταίο πέναλτι των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια επική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 6-5 στα πέναλτι με τον Ντραγκόβσκι να αποκρούει τρία πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα και όλα ενώ οι πράσινοι ήταν με την πλάτη στον τοιχό και οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ντραγκόβσκι είπε τρία διαδοχικά όχι όμως στους Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο ενώ ο Σαμάτα ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής για τους φιλοξενούμενους καθώς έστειλε άουτ το τελευταίο πέναλτι καθώς γλίστρυσε και έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με τη Λεωφόρο να παίρνει "φωτιά" και τον κόσμο να αποθεώνει τον Ντραγκόβσκι ο οποίος με τρεις επεμβάσεις ήταν ο ήρωας για το τριφύλλι και έδειξε το λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε.

Για να έρθει η πρόκριση στα πέναλτι για τον Παναθηναϊκό χρειάστηκαν 18 πέναλτι, εννιά για κάθε ομάδα, με αρκετούς εξ αυτών να πραγματοποιούν σπουδαίες εκτελέσεις και να ευστοχούν για τις δύο ομάδες. 

Ο Λημνιός με buzzer beater έστειλε το ματς στα πέναλτι!

Το τριφύλλι είχε καταφέρει να στείλει το ματς στην παράταση μετά το 0-2 του ΠΑΟΚ με τα γκολ των Ζίβκοβιτς και Κεντζιόρα με ένα γκολ buzzer beater του Δημήτρη Λημνιού στο 120+9' με τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού να μειώνει σε 1-2, τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη και να στέλνει το παιχνίδι στη ρώσικη ρουλέτα και τον διεθνή ποδοσφαιριστή να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

Ο τραυματισμός του Μπάμπα σόκαρε τους πάντες  Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από έναν σοκαρίστικο τραυματισμό του Μπάμπα ο οποίος μετά από σύγκρουση με τον Βαγιαννίδη έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τις αισθήσεις του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν τις πρώτες βοήθειες, τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων έπεσαν πάνω του και κατάφεραν να τον συνεφέρουν με τον ίδιο να αποχωρεί με ασθενοφόρο και τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες. 

 

sport24.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael