Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΟΣ Σιάτιστας: Mια φιλόξενη αγκαλιά κι ένας καλός πρεσβευτής της πόλης μας

Ο χορευτικός Όμιλος Ευόσμου Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα.

Την πόλη μας τη Σιάτιστα επισκέφτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (17 & 18/02) μέλη του χορευτικού ομίλου Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Οι επισκέπτες μας ξεναγήθηκαν στο Βοτανικό Μουσείο του Συλλόγου από μέλη του Ορειβατικού, επισκέφτηκαν Αρχοντικά, απόλαυσαν το μεσημέρι του  Σαββάτου τον καφέ τους στη πλατεία της Γεράνειας κι αφού έκαναν τα ψώνια τους από τα μαγαζιά της πόλης μας, ανηφόρησαν για το καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου στο Μπούρινο όπου και θα διέμειναν.

Εκεί θαμπώθηκαν από την απείρου κάλους φυσική ομορφιά του τοπίου, τις υποδομές του καταφυγίου, μαγεύτηκαν από την αφήγηση του μύθου της σπηλιάς της Νεράιδας και της βρύσης του Έρωτα και ξεναγήθηκαν στην έκθεση φωτογραφιών των σπάνιων και ενδημικών φυτών που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος στο παρακείμενο του καταφυγίου ξύλινο οίκημα.

Με τη συνοδεία μελών του Συλλόγου, θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Κυριακής πορεία προς την ψηλότερη κορυφή του Μπούρινου, το Ντρισινίκο.

Είμαστε βέβαιοι πως η ζεστή φιλοξενία μας θα τους αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ώστε να θελήσουν να ξανάρθουν  και να προτείνουν σε φίλους τη Σιάτιστα ως τουριστικό προορισμό.


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael