Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Jennifer Lopez με ΓΟΥΝΑ Saint Laurent σε επίδειξη μόδας για την προώθηση του νέου της άλμπουμ, This Is Me...Now! (φωτο)

Η Jennifer Lopez ξεκινάει στο N.Y.C. Περιοδεία Τύπου για το νέο της άλμπουμ, This Is Me...Now, και το κάνει επίδειξη μόδας με πολλές εμφανίσεις σχεδιαστών.  

Το στούντιο άλμπουμ είναι το ένατο της Lopez και αποτελεί συνέχεια του δίσκου της το 2002, This Is Me... Τότε.  

Το τελευταίο μουσικό πρότζεκτ της Λόπεζ συνοδεύεται από μια πολυσύχναστη ταινία μικρού μήκους του Amazon Prime Video με το ίδιο όνομα, καθώς και μια σειρά από συναυλίες στη Βόρεια Αμερική με 34 ημερομηνίες που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι.

 

Σίγουρα έχετε ακούσει για μπότες με γούνα, αλλά τι γίνεται με τα στιλέτο με τη γούνα; 

Η Λόπεζ περιόδευσε σε όλο το Μανχάταν (προφανώς στο επώνυμο βαν της This Is Me...Now) φορώντας το τελευταίο.

Στις 15 Φεβρουαρίου, η Λόπεζ έβαλε την πιο έντονη πόζα της έξω από το στούντιο View με ένα γούνινο παλτό Saint Laurent (φωτογραφία δεξιά). 

Μια βυθιζόμενη μπεζ ολόσωμη φόρμα Rabanne με μεταλλικά κοψίματα με κρόσσια και μέση, χρυσές πλατφόρμες και κολιέ με διπλή αλυσίδα.  

Έβγαλε ένα άλλο γούνινο παλτό (φαίνεται στα αριστερά) στις 16 Φεβρουαρίου, συνδυάζοντάς το με ένα γκρι hoodie, μικροδερμάτινο σορτς φορεμένο πάνω από ένα καλσόν και ψηλές ίντσες slingback τακούνια για ένα δροσερό street style αποτέλεσμα.


πηγη people.com

Μετάφραση  Siatista-Info

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael