Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Super League: «Χ» το ντέρμπι «δικεφάλων» - Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός! (βίντεο)

Χωρίς νικητή το ντέρμπι των «δικεφάλων», ο ΠΑΟΚ με γκολ στο τέλος ισοφάρισε σε 1-1 την ΑΕΚ!

Οι «ασπρόμαυροι» με την κεφαλιά του Κεντζιόρα απέφυγαν την ήττα και διατηρήθηκαν στην κορυφή...

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ,  που διεξήχθη την Κυριακή στην Τούμπα, για την 22η αγωνιστική της Super League, με τον βαθμό της ισοπαλίας όμως να έχει… γεύση νίκης για τους Θεσσαλονικείς, καθώς απέφυγαν την ήττα στις καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Ελίασον στο 47′ είχε δώσει το προβάδισμα στην «Ένωση», με τον Κεντζιόρα όμως στο 89′ να κάνει με κεφαλιά το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Άνετη νίκη για τον Παναθηναϊκό στις Σέρρες, 3-0 τον Πανσερραϊκό

Τα γκολ του τριφυλλιού τα πέτυχαν οι Βέρμπιτς (8’), Παλάσιος (31’) και Γερεμέγεφ (90’+1’)...

Επιδεικνύοντας πολύ σοβαρό πρόσωπο απ’ την αρχή ως το τέλος του αγώνα και δείχνοντας ανεπηρέαστος απ’ τις πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του, ο Παναθηναϊκός πέρασε με κυριαρχική νίκη και απ’ τις Σέρρες, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 3-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Εύκολα ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΟΦΗ

Ο αγώνας διεξήχθη υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αμέσως μετά την άφιξή του μετέβη στο φαληρικό γήπεδο όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η πειραϊκή ομάδα ξέσπασε στον ΟΦΗ τον οποίο νίκησε με … στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην εναρκτήρια συνάντηση της 22ης αγωνιστικής και αναμένει τα αυριανά αποτελέσματα της «τρόικας» κορυφής με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να μειώσει τη διαφορά από τους «Δικέφαλους» (παίζουν μεταξύ τους στην Τούμπα) και τους «πράσινους».

Γκολ: 6′ Μασούρας, 10′ Ελ Κααμπί, 34′ Ποντένσε, 58′ Φορτούνης


zougla.gr


 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael