Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό... Νέα γκέλα του Παναθηναϊκού! (βίντεο)

Η ΑΕΚ έκανε… περίπατο (3-1) στη Λαμία και παρέμεινε στην κορυφή!

Οι κιτρινόμαυροι καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος...

Με άνετη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα. Ύστερα από θεαματικό και πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», η πρωτοπόρος της Super League επικράτησε των γηπεδούχων με 3-1.

Mε ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις νίκες, παραμένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ

Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κυριακή με 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Super League.

Έτσι, έστω και με αγχωτικό τρόπο, η ομάδα του Λουτσέσκου επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό, παραμένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Ηρωικός βαθμός για την Κηφισιά στη Λεωφόρο!

Φρέναρε (1-1) τον Παναθηναϊκό και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου...

Η Κηφισιά έμεινε όρθια την Κυριακή στη Λεωφόρο, αποσπώντας μία ιστορική ισοπαλία με 1-1 σκορ από τον Παναθηναϊκό, που έπαιξε με τη φωτιά και εν τέλει… κάηκε, στον τελευταίο χρονικά αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, αν και βρέθηκε να χάνει από το «τριφύλλι», κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Σένκεφελντ (είδε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 64′) και μάλιστα λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπιφουμά.

Mε τη… ψυχή στο στόμα ο Ολυμπιακός, 2-1 με ανατροπή τον μαχητικό Αστέρα

Με δύο γκολ ο Eλ Κααμπί λύτρωσε τους Πειραιώτες κόντρα στους Αρκάδες...

Με πολύ αγχωτικό τρόπο ήρθε η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του.

Η ομάδα του Πειραιά νίκησε την Κυριακή 2-1 στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» (εξέτισε ποινή κεκλεισμένων των θυρών) τον Αστέρα Τρίπολης, έφτασε στους 50 βαθμούς και παρέμεινε κοντά τους πρωτοπόρους, την ώρα που το συγκρότημα του Ράσταβατς έχανε έδαφος στη διεκδίκηση της έκτης θέσης και των πλέι οφ.



zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael