Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

π.Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος: «Κανέvας άvτραs δεv είvαι μητέρα και καμiα γυvαίκα πατέραs» (βίντεο)

Η τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών θέτει εν αμφιβόλω τα δικαιώματα των παιδιών

Με τη φράση του νομπελίστα ποιητή «πήραμε τη ζωή μας λάθος και αλλάξαμε ζωή», σχολίασε ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας πατέρας Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, το θέμα των ημερών με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. 

Μέσα από τον star fm και την εκπομπή «Ήρθε ή Ώρα», τόνισε ότι ο συγκεκριμένος γάμος θέτει εν αμφιβόλω τα δικαιώματα των παιδιών, η φύση του ανθρώπου είναι, όταν γεννιέται να αναζητά πρώτα τη μητέρα του, ούτε ο άντρας μπορεί να είναι μητέρα, ούτε η γυναίκα μπορεί να είναι πατέρας, αυτή είναι η θέση της εκκλησίας του Χριστού και είναι ξεκάθαρη. 

Ο πατέρας Εφραίμ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα που αφορά στην επιβίωση του ελληνικού έθνους, στο δημογραφικό και την υπογεννητικότητα. Πολιτεία, Εκκλησία και φορείς πρέπει να στοχεύσουν στο να μεγαλώσει η Ελλάδα με Έλληνες, η Εκκλησία και τοπικά στη Φθιώτιδα και γενικά, στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες. 

Η αύξηση των πολύτεκνων ελληνικών οικογενειών θα μπορούσε να συμβάλλει καθοριστικά στην αναστροφή της πληθυσμιακής συρρίκνωσης.


starfm971.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael