Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συλλήψεις σε Καστοριά και Κοζάνη για μεταφορά αλλοδαπού, Απόφαση Δικαστηρίου και απάτη

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -3- κινητά τηλέφωνα και -3- κάρτες SIM

Συνελήφθη χθες (15-01-2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 44χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, προαναφερόμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ανωτέρω, διότι ο 44χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -3 κινητά τηλέφωνα και -3- κάρτες sim. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 ---------

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος 51χρονης ημεδαπής στην πόλη της Κοζάνης

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, απάτη που διαπράχθηκε στις αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2023 στην πόλη της Κοζάνης και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος -3- ατόμων, μιας 23χρονης ημεδαπής και -2- αλλοδαπών, ηλικίας 36 και 38 ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, 51χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς μετά από δύο (2) τηλεφωνικές επικοινωνίες με δύο άγνωστα άτομα, τα οποία αφού της παρουσίασαν ψευδή γεγονότα ως αληθή, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους λογιστικού γραφείου, έπεισαν αυτήν να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό -3- εμβάσματα, συνολικού χρηματικού ποσού -5.020- ευρώ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των προαναφερόμενων αλλοδαπών, οι οποίοι είναι κάτοχοι των -2- αριθμών τηλεφώνων που πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία με την 51χρονη, καθώς και της 23χρονης ημεδαπής, η οποία είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο μεταφέρθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

-------

Σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης και Απόφαση Δικαστηρίου

Συνελήφθη χθες (15-01-2024) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν:

· Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή του 5ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών,

· Απόφαση Δικαστηρίου, του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης, οκτώ (8) ετών και σε χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael