Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Στην κορυφή Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ -Νίκες εκτός έδρας για ΑΕΚ και Ολυμπιακό! (βίντεο)

Πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης
Στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν από τον μεταξύ τους, «μεγάλο» αγώνα στην Τούμπα (28/1).

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αλλά με πολύ καλή διαχείριση των αμέτρητων «βασικών» απουσιών που είχε, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την ομάδα της Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν από τον μεταξύ τους, «μεγάλο» αγώνα στην Τούμπα (28/1). 

Οι Αϊτόρ στο 50’ και Γεντβάι στο 74’ σημείωσαν τα «πράσινα» γκολ, έμεινε με δέκα παίκτες στο 90’ ο Αστέρας με την αποβολή του Αλάγκμπε.

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, 5-1 τον Βόλο

Για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε δίχτυα με τους Κιρίλ Ντεσπόντοφ (22', 51'), Τόμας Μουργκ (45’+1’), Τάισον (71') και Στέφανο Τζίμα (89').

Στην κορυφή της βαθμολογίας θα παραμείνει για μια ακόμη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έπειτα από το επιβλητικό πέρασμά του με 5-1 από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Βόλο.

Για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε δίχτυα με τους Κιρίλ Ντεσπόντοφ (22′, 51′), Τόμας Μουργκ (45’+1’), Τάισον (71′) και Στέφανο Τζίμα (89′) ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπράντον Τόμας. Ο Μίλος Ντέλετιτς (58′) είχε μειώσει προσωρινά για τους γηπεδούχους του Άνχελ Λόπεθ που στο πρώτο μέρος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Δυναμική εμφάνιση από την ΑΕΚ, 5-0 τον Ατρόμητο

Όπως φαίνεται κι από τη διακύμανση του σκορ, το ματς είχε κριθεί από το ημίχρονο.

Ένα ματς «ιδιαίτερων συνθηκών» μετέτρεψε σε περίπατο η ΑΕΚ, επικρατώντας 5-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League. Χατ τρίκ πέτυχε ο Εζέκιελ Πόνσε (2΄,15΄, 58΄) και από ένα γκολ οι Κάλενς (35΄), Γιόνσον (66΄) για την Ένωση, που παραμένει δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ατρόμητο, γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 13 ματς επί ημερών Σάσα Ίλιτς.

Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Άρη

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Φραν Ναβάρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 26χρονος φορ σκόραρε στο 17’ και κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ροντινέι (21’), με την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ να αφήνει πίσω της τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.



zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael