Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νικητής στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Νίκες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό! (βίντεο)

Νικητής στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟΚ

Επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και πλέον φιγουράρει χωρίς... συγκάτοικο στην πρώτη θέση – Μεγάλος πρωταγωνιστής του «δικεφάλου» ο Ντεσπόντοφ, o oποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του – Άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του «τριφυλλιού» ο Μπακασέτας με πέναλτι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (43′, 56′) υπογράφοντας τη νίκη της με 2-1 σκορ, χάρη στην οποία το συγκρότημα του Λουτσέσκου φιγουράρει πλέον μόνο στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς.

Στον αντίποδα οι «πράσινοι», που μέχρι πρότινος συγκατοικούσαν στο ρετιρέ της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ, μετά την αποψινή τους ήττα, παρέμειναν στους 44 πόντους και υποχώρησαν στην τρίτη θέση, βλέποντας την ΑΕΚ να τους προσπερνά (έχει 45β.).

Για το «τριφύλλι», το οποίο έχασε στο φινάλε σπουδαίες ευκαιρίες για να κάνει το 2-2, είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 51′ ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το σημείο του πέναλτι.

Ο Πόνσε… ντύθηκε Λιβάι Γκαρσία (και) στην άνετη νίκη (3-0) της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ

Μετά το χατ-τρικ που σημείωσε στο Περιστέρι πέτυχε ακόμη δύο γκολ κόντρα στους Κρητικούς...

Εύκολο έργο είχε η ΑΕΚ στο παιχνίδι της με αντίπαλο τον ΟΦΗ, που διεξήχθη την Κυριακή στην Opap Arena, για την 20η αγωνιστική της Super League, καθώς επιβλήθηκε των Κρητικών με 3-0 σκορ.

Μετά τα τρία γκολ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Πόνσε πέτυχε άλλα δύο (28’, 67’) στο σημερινό ματς βάζοντας την υπογραφή του (και) στην άνετη νίκη των γηπεδούχων.

Το προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ωστόσο έφυγαν με άδεια χέρια από τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Τομ φαν Βέερτ (90’+6’) να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Καθάρισε το ματς στο β' ημίχρονο η ομάδα του Καρβαλιάλ...

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας με 3-1 σκορ των Ηπειρωτών, για την 20η αγωνιστική της Super League, κι έτσι παραμένει κοντά στους πρωτοπόρους αισιοδοξώντας για καλύτερη συνέχεια με την ενσωμάτωση των μεταγραφών.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά τους στο -4 από την ΑΕΚ, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρά τη φιλότιμη προσπάθειά του έφυγε με άδεια χέρια από το Φάληρο και παραμένει ουραγός, μαζί με την Κηφισιά.

zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael