Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Σε δημοπρασία χιλιάδες σπάνιοι δίσκοι βινυλίου και εξοπλισμός από το αρχείο του BBC

Οι συλλέκτες θα μπορούν να αποκτήσουν πρωτότυπη κόπια του «The Man Who Sold The World» του Ντέιβιντ Μπόουι

Χιλιάδες δίσκοι βινυλίου και συστήματα εξοπλισμού από το αρχείο του BBC πρόκειται να πωληθούν σε δημοπρασία, που θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα. Στη λίστα περιλαμβάνονται σπάνια βινύλια, εξοπλισμός και αναμνηστικά του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου.

Η διαδικτυακή δημοπρασία διοργανώνεται από τον οίκο δημοπρασιών «Omega Auctions», στον οποίο έχει παραχωρηθεί πρόσβαση στα αρχεία του BBC. Ο Omega Auctions διευκρίνισε σε ανάρτηση στο Χ ότι: «Αυτό δεν αποτελεί το σύνολο του αρχείου βινυλίων του BBC, το οποίο είναι ακόμα άθικτο. Αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό τα διπλά αντίγραφα των LP – έτσι ώστε η συλλογή να μπορεί να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί καλύτερα στο μέλλον».

 Στην πρώτη φάση της δημοπρασίας, για την οποία ήδη υποβάλλονται προσφορές, διατίθενται προς πώληση ένα χρονόμετρο του BBC της δεκαετίας του 1930, μια φωτεινή επιγραφή, ένα ραδιοφωνικό μικρόφωνο, ένα πακέτο σπάνιων LP των Pink Floyd, πακέτο με κόπιες του LP «Please Please Me» των Beatles και άλλων.

Συλλέκτες δίσκων βινυλίου μπορούν, επίσης, να αποκτήσουν πρωτότυπη κόπια του «The Man Who Sold The World» του Ντέιβιντ Μπόουι, δίσκους κλασσικής και τζαζ, μπλουζ, φολκ, ροκ, πανκ και indie μουσικής.

Η δημοπρασία της πρώτης παρτίδας δίσκων, εξοπλισμού και αναμνηστικών του BBC, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.

 

newsbeast.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael