Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Λαρισαίος «Indiana Jones» και η σελίδα με τους δεκάδες χιλιάδες κυνηγούς χαμένων θησαυρών

https://i.imgur.com/6xfXgYo.jpg

Το κυνήγι «χαμένων» θησαυρών, ανέκαθεν, στο διάβα της ιστορίας, μαγνήτιζε τα πλήθη, είτε ως κυνηγοί, είτε ως θεατές και ακροατές ιστοριών που αφηγούνταν τέτοιες προσπάθειες. Η μεγάλη καριέρα εξάλλου του Αμερικανού ηθοποιού Χάρισον Φορντ, ξεκίνησε με την σειρά ταινιών όπου υποδυόταν τον Ιντιάνα Τζόουνς, έναν αρχαιολόγο με πάθος για την ιστορία και τα σπάνια αντικείμενα του παρελθόντος.

«Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» προβλήθηκε το 1981 και έσπασε τα ταμεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, γιατί προφανώς άγγιζε την ευαίσθητη χορδή της ανθρώπινης περιέργειας για το παρελθόν και για το πώς αυτό μπορεί να φέρει στο παρόν δόξα, φήμη και φυσικά πλούτη! Έκτοτε, μέχρι και σήμερα έχουν ακολουθήσει 4 ακόμη ταινίες της σειράς, με τον Χάρισον Φορντ να πρωταγωνιστεί σε ηλικία 81 ετών! 

Η δε, πραγματική ζωή, αν και δεν έχει τα χολιγουντιανά εφέ των περιπετειών του κυρίου Τζόουνς, δεν απέχει και πολύ από τα όσα με αγωνία παρακολουθούμε στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη καθημερινά, αναζητούν την τύχη τους αξιοποιώντας σημάδια, παλιούς χάρτες, δοξασίες και μαρτυρίες για μεγαλύτερους ή μικρότερους θησαυρούς που κάποτε κρύφτηκαν από το πρόσωπο της γης για να προστατευτούν από τους κατόχους τους, κι έκτοτε δεν τους είδε ξανά κανείς!

 

η συνέχεια ΕΔΩ


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael