Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλίες και όλα ανοιχτά στο 2ο παιχνίδι! (βίντεο)

Ισοπαλία 1-1 στη Λεωφόρο, όλα ανοιχτά για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» από ένα ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα γκολ τους, σε ένα ματς που ο ρυθμός και το θέαμα κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, η οποία θα γίνει σε μια εβδομάδα, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από την κόντρα μεταξύ ΑΕΛ και Ατρόμητου.

Ο Ολυμπιακός είχε πιο πειστική εικόνα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 45' με τον Αλεξανδρόπουλο, έναν πρώην «πράσινο», όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε... στροφές στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές να του δίνουν ώθηση, έφτασε στην ισοφάριση με τον Ιωαννίδη στο 65'.

«Βραχυκύκλωσε» την ΑΕΚ ο Άρης, 0-0 στην αναμέτρηση της «OPAP Arena»

Χωρίς σκορ (0-0) και κατ' επέκταση χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Άρη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να «βραχυκυκλώσουν» την Ένωση και να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες ευκαιρίες. Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» σε μια εβδομάδα από τώρα.

Ο Άρης πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ψυχολογία του στα ύψη μετά τη νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής επί του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ φαίνεται να είχε το μυαλό της στο δικό της ντέρμπι, αυτό της προσεχούς Κυριακής, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της Super League Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν και έτσι έμεινε το μηδέν μέχρι τέλους.

Εύκολα στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ -Νίκησε και στον Βόλο

Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 στον Βόλο επί της τοπικής ομάδας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», που είχε ως παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, φρόντισε από την αρχή της αναμέτρησης στη Μαγνησία να εξασφαλίσει ότι θα κλείσει θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης, εκεί όπου τον περιμένει ο Πανσερραϊκός.

Το υπέροχο γκολ νεαρού διεθνούς μεσοεπιθετικού στο 17' και το τελείωμα του Σβαμπ στο 73' έκριναν το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, που επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (7/1) κόντρα στον Άρη. Όσο για τους Βολιώτες, 

Στους «8» ο Πανσερραϊκός, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης -Του αρκούσε η νίκη στο πρώτο ματς

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο ζευγάρι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα των Σερρών αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην εντός έδρας ρεβάνς της Αρκαδίας και σε συνδυασμό με το 0-2 του πρώτου ματς, εξασφάλισε τη θέση της στην κορυφαία οκτάδα της διοργάνωσης.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα αντιμετωπίσει τον σύλλογο που θα προκριθεί από το ζευγάρι του Βόλου με τον ΠΑΟΚ.


iefimerida.gr


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael