Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Νίκες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ... έχασε ο Ολυμπιακός! (βίντεο)

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, 4-0 τον ΟΦΗ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 38 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα της Super League.

 Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διεύρυνε το νικηφόρο σερί του, μπήκε με το δεξί στο 2024 και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League. Κιρίλ Ντεσπόντοφ (39’), Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (41’), Μάρκος Αντόνιο (89’) και Μπράντον Τόμας (90’+2’) πέτυχαν τα γκολ στο επιβλητικό 4-0 επί του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να σπαταλά και δύο πέναλτι. Ο Νόαμ Μπάουμαν περιόρισε, στο πρώτο ημίχρονο, την έκταση του σκορ για την ομάδα του Πέπε Μελ, αποκρούοντας τις εκτελέσεις των Στέφαν Σβαμπ (23’) και Αλί Σαμάτα (45’+2’).

Εύκολα ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τα πολύ ωραία γκολ των Ιωαννίδη (25’) και Βιλένα (48’) απλοποίησαν τα πράγματα για το «τριφύλλι» στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ.
 
Παίζοντας απλά, γρήγορα, πιεστικά κι αποτελεσματικά, ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο νίκησε με 2-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League κι έκανε το καλύτερο δυνατό… ποδαρικό στο 2024, συνδυάζοντας με τρίποντο το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον «πράσινο» πάγκο. Τα πολύ ωραία γκολ των Ιωαννίδη (25’) και Βιλένα (48’) απλοποίησαν τα πράγματα για το «τριφύλλι» που είχε και δοκάρι με τον Βαγιαννίδη (35’) και μείωσε ξανά στον ένα βαθμό τη διαφορά του απ’ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
 

«Ποδαρικό» με νίκη για την ΑΕΚ, 3-0 τον Βόλο
Δύο γκολ πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία (32΄,51΄πεν.) και ένα ο Νόρντιν Άμραμπατ (73΄) για την Ένωση που έφτασε τους 35 βαθμούς μετά από 16 ματς στη Super League.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες και ξεκίνησε με θετικό πρόσημο το 2024, καθώς επικράτησε 3-0 του Βόλου στην OPAP Arena. Δύο γκολ πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία (32΄,51΄πεν.) και ένα ο Νόρντιν Άμραμπατ (73΄) για την Ένωση που έφτασε τους 35 βαθμούς μετά από 16 ματς στη Super League.

Με το… αριστερό ο Ολυμπιακός, 1-0 η Λαμία

Ο Σλίβκα σημείωσε το γκολ των νικητών, ενώ ο Φορτούνης έχασε πέναλτι για τους «ερυθρόλευκους».

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του 2024 για τη Super League καταγράφηκε στο «Αθανάσιος Διάκος», με τη Λαμία να κάνει τρομερό ποδαρικό στο 2024, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Το γκολ του Σλίβκα στο 4ο λεπτό, έμεινε… αναπάντητο απ’ τους Πειραιώτες, που έχασαν πέναλτι με τον Φορτούνη στο 50’ και πλήθος ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο, μένοντας μακριά απ’ τις νίκες για δεύτερη σερί αγωνιστική. 

Η Λαμία -που είχε κι άλλες σπουδαίες στιγμές στον αγώνα- έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη και πλέον είναι στο… κυνήγι της 6ης θέσης και των play off.


 zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael