Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

51χρονη έπεσε θύμα απάτης - Άγνωστοι πήραν 8.440 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης ακόμη μία υπόθεση απάτης με υπολογιστή που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία -3- ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ακόμη μία υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 51χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, η 51χρονη κατήγγειλε ότι μέσα Σεπτεμβρίου του 2023, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο υπάλληλο λογιστηρίου Δημόσιας Υπηρεσίας και αφού της παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε παράνομα πρόσβαση στον ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό της (e-banking), ενώ στη συνέχεια μετέφερε συνολικά το χρηματικό ποσό των -8.440- ευρώ από το λογαριασμό της σε -3- έτερους λογαριασμούς.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μίας 52χρονης ημεδαπής, ενός 42χρονου ημεδαπού και ενός 21χρονου ημεδαπού, οι οποίοι είναι κάτοχοι των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael