Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Κάλαντα, ευχές, χαρούμενες μελωδίες για τη λήξη του 2023


Οι τελευταίες μέρες του 2023 στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας "Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου" ήταν γεμάτες χαρούμενες μελωδίες και προετοιμασίες για τις γιορτινές εκδηλώσεις. Οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους προετοίμασαν και παρουσίασαν μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις με ποικίλο και πρωτότυπο ρεπερτόριο.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Φίλιππος στην Κοζάνη η εορταστική εκδήλωση "Γιορτινά Τραγούδια Λέμε..." στην οποία η Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής του σχολείου υπό τη διεύθυνση της κ. Αντιγόνης Ντουσιοπούλου σε συνεργασία με τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Κοζάνης 11ου, 13ου και "Χαρίσιος Μεγδάνης" και τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και Βασίλη Λάσπα παρουσίασαν κάλαντα και γιορτινά τραγούδια.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 η Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής του σχολείου υπό τη διεύθυνση της κ. Αντιγόνης Ντουσιοπούλου συμμετείχε στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Δημαρχείου στη Σιάτιστα ανοίγοντας την εκδήλωση με χαρούμενες ελληνικές και ξένες μελωδίες.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 το πρωί το Σύνολο Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής του σχολείου έψαλλε τα κάλαντα στη Θεσσαλονίκη στον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και στα παιδιά της Παιδιατρικής Ογκολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ υπό τη διεύθυνση των καθηγητών κ. Βλέτση Βασίλειου, Μπαδιανούδη Ιάκωβου και Σίσιου Έλενας.

Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε η Εορταστική Εκδήλωση του σχολείου στο Πολιτιστικό Κέντρο Άρης και Λίλιαν Βουδούρη στη Σιάτιστα στην οποία παρουσιάστηκαν τα παρακάτω μουσικά σύνολα: Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής υπό τη διεύθυνση της κ. Φωτεινής Τσιαλίκη, Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής υπό τη διεύθυνση της κ. Νικολέτας Παπάζογλου και την πιανιστική συνοδεία της κ. Ευθυμίας Τσιούρα, Κιθαριστικής Τέχνης υπό τη διεύθυνση του κ. Πέτρου Ριστα, Body Percussion υπό τη διεύθυνση της κ. Αλεξάνδρας Βροχίδου και Χιονίας Γκιλιοπούλου και Παραδοσιακής και Σύγχρονης Μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Σκηπητάρη.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές του σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα στον Μεγάλο Ευεργέτη κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου και στο Δημαρχείο προς τιμήν της Δημοτικής Αρχής, ενώ στο σχολείο οι μαθητές αποχαιρέτησαν το 2023 με μια χαρούμενη σχολική γιορτή γεμάτη ελληνικά και ξένα κάλαντα στην οποία συνεργάστηκαν όλοι οι καθηγητές μουσικής του σχολείου.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» εύχεται σε όλους οι γιορτινές μέρες που έρχονται να φωτιστούν από το αστέρι της Βηθλεέμ και η αγάπη μαζί με την ειρήνη να πλημμυρίσουν τον κόσμο!


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael