Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πτολεμαΐδα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα την «Οδική Ασφάλεια» (φωτο)

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Κοζάνης και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, με θέμα την «Οδική Ασφάλεια»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, καθώς και χριστουγεννιάτικο στολίδι με μηνύματα σχετικά με την οδική ασφάλεια

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά μαθητές του Σχολείου Πτολεμαΐδας, οι οποίοι έψαλαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από διάφορες περιοχές του κόσμου 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας, σε συνεργασία, με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Κοζάνης και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα του αμφιθέατρου του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, με θέμα την «Οδική Ασφάλεια».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης που έχει ως στόχο την ενημέρωση των μαθητών για την ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο και την ευαισθητοποίηση αυτών, από κινδύνους που αντιμετωπίζει κάθε οδηγός & πεζός στο οδικό δίκτυο, καθώς και την καλλιέργεια και εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας, ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία Τσιότσια, ενώ ακολούθως

πραγματοποιήθηκε διάλεξη από τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, Αστυνόμο Α΄ κ. Σπυρίδων Τάσιο. 


Συνολικά παρακολούθησαν την εκδήλωση -350- μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Πτολεμαΐδας, ενώ διανεμήθηκαν σε αυτούς έντυπο ενημερωτικό υλικό (φυλλάδιο), σχετικά με κανόνες και συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και χριστουγεννιάτικο στολίδι με τα ακόλουθα μηνύματα:

· Η Ζώνη ασφαλείας σε δένει με τη ζωή,

· Όταν οδηγώ φοράω πάντα κράνος,

· Όταν οδηγώ δε μιλώ στο κινητό,

· Το ελαφρύ προσωπικό ηλεκτρικό όχημα (Ε.Π.Η.Ο.) δεν είναι παιχνίδι, είναι όχημα.

Επίσης, την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, οι οποίοι έψαλαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από διάφορες περιοχές του κόσμου, πλημμυρίζοντας την αίθουσα με μελωδία, χαρά και αισιοδοξία.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael