Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προσφόρα τρόφιμα, είδη ρουχισμού, κ.α. σε Ιδρύματα και φορείς από την ΕΛΑΣ (φωτο)

Στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και υλοποίησε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση φορέων και Ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα και φορείς των κατά τόπων Περιφερειακών Ενοτήτων, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Συγκεκριμένα, τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν:

· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, στο Σύλλογο ‘‘Μανώλη Μαζί Μπορούμε’’,

· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών στο Ίδρυμα Προστασίας Υπερηλίκων ‘‘ Άγιος Αχίλλειος’’ της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών,

· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας,

· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ.).

Παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις που προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας , θα ακολουθήσουν και στο μέλλον.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ και το προσωπικό του εύχεται σε όλους υγεία, ευτυχισμένο, ασφαλές και δημιουργικό το Νέο Έτος.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael