Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αυξάνονται τα διόδια από την αρχή του νέου έτους!

Πολλοί έχουν εγκαταλείψει την πόλη άλλοι ετοιμάζονται να το πράξουν τις επόμενες μέρες, αρκετοί όμως θα έχουν μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού από 1 Ιανουαρίου αυξάνονται οι τιμές των διοδίων.

Λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα, το ταξίδι που θα φέρει οικογένειες και φίλους πιο κοντά, ξεκινά.

Τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ αναχωρούν για τους προορισμούς το ένα πίσω από το άλλο με υψηλές πληρότητες, ενώ και ο αριθμός των δρομολογίων έχει ενισχυθεί για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ημερών.
Πιο ακριβή η επιστροφή

Όσοι πάλι δεν φύγουν με το λεωφορείο και πάρουν το αυτοκίνητο τους θα πρέπει να ξέρουν πως η επιστροφή στη βάση από τη νέα χρονιά συνοδεύεται και με αύξηση στα διόδια που ξεπερνά το 7,6%.

Για παράδειγμα, η διαδρομή ενός αυτοκινήτου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σήμερα κοστίζει 31 ευρώ και 35 λεπτά. Από 1η Ιανουαρίου του 2024 η ίδια διαδρομή θα είναι πιο ακριβή, καθώς ο οδηγός θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του 33 ευρώ και 75 λεπτά μόνο για τα διόδια.

Για τη διαδρομή Αθήνα- Ιωάννινα το κόστος των διοδίων ανέρχεται τώρα στα 38 ευρώ και 25 λεπτά, στην επιστροφή το κόστος ανεβαίνει στα 41 ευρώ και 15 λεπτά.

Αντίστοιχα, για τη διαδρομή Αθήνα- Πάτρα, τώρα το κόστος των διοδίων είναι 11,80 ευρώ, από την πρώτη του μηνός όμως ανεβαίνει στα 12,70 ευρώ ενώ για Καλαμάτα το κόστος των διοδίων ανεβαίνει από τα 13,95 στα 15 ευρώ.

Φέτος πάντως είναι περισσότεροι οι αδειούχοι που εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα για τις γιορτές σε σχέση με την περσινή χρονιά.

 megatv.com

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael