Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Μεταφορά ανεμογεννητριών στην Εγνατία Οδό έως και Δυτικό Α/Κ Σιάτιστας από 13.11 έως και 07.12.2023

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 13.11.2023 έως και 07.12.2023, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Πεδινής 4Α (Ιόνια Οδός)  έως και Δυτικό Α/Κ Σιάτιστας 9Β θα πραγματοποιούνται διελεύσεις με βραδυπορία φάλαγγας υπερμεγεθών οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών.

Σύμφωνα με τις ειλημμένες αποφάσεις ρύθμισης της κυκλοφορίας από τις εμπλεκόμενες κατά γεωγραφική αρμοδιότητα Αστυνομικές Διευθύνσεις, οι διελεύσεις με βραδυπορία θα πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή με εκκίνηση από τον Α/Κ Πεδινής 4Α (Ιόνια Οδός)  και με τη συνοδεία αστυνομικών οχημάτων. Οι υπόψη διελεύσεις ξεκινούν μεταξύ 12.00 και 13.00.

Η εφαρμογή της βραδυπορίας γίνεται κυρίως στα τμήματα των σηράγγων και μπορεί να περιορίσει την ταχύτητα της κυκλοφορίας των οχημάτων που ακολουθούν τη φάλαγγα υπερμεγεθών οχημάτων χωρίς όμως αυτή να διακοπεί. Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του οχήματός τους με βάση τις επικρατούσες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Εγνατίας Οδού 1077.


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael