Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Super League: Νίκες για τους πρωτοπόρους! (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Καισαριανή, 1-0 την Κηφισιά

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι, κορυφαίος παίκτης των «πράσινων» στο ματς έκρινε με ένα εξαιρετικό γκολ στο 58’ το διπλό για το «τριφύλλι» που έχασε πολλές ευκαιρίες για μία πιο ευρεία νίκη.
 
Με άλλη μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη που τον διατηρεί στο +4 απ’ τους ανταγωνιστές του, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τον τρίτο κύκλο αγώνων του, επικρατώντας της Κηφισιάς με 1-0 στο γήπεδο της Καισαριανής, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι, κορυφαίος παίκτης των «πράσινων» στο ματς έκρινε με ένα εξαιρετικό γκολ στο 58’ το διπλό για το «τριφύλλι» που έχασε πολλές ευκαιρίες για μία πιο ευρεία νίκη.

Πέρασε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Αστέρα

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο παίκτης που σκόραρε και έκρινε το ματς.  

Ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς με δικά του τέρματα οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από την Τρίπολη, καταβάλλοντας με 2-0 (69’, 90’+6’) την αντίσταση του τοπικού Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι κινήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον πάγκο άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό το «τρίποντο».

Εύκολα η ΑΕΚ, 3-0 τη Λαμία

Γκαρσία, Αραούχο και Μάνταλος πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης.

Πραγματοποιώντας μια ουσιαστική εμφάνιση, η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας με 3-0 τη Λαμία στην OPAP Arena, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Λιβάι Γκαρσία (10’), Σέρχιο Αραούχο (36’) και Πέτρος Μάνταλος (90’+4’πέν.) πέτυχαν τα γκολ των νταμπλούχων που δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναιτωλικό

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και ο «Δικέφαλος» απάντησε άμεσα με δύο γκολ.

Με… φόρα από το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού αλλά και την πρόκριση στα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-1 του Παναιτωλικού στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με τον Σίλβα Τορεχόν Πέδρο (20’) αλλά οι «ασπρόμαυροι» ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση πριν βγει το ημίχρονο, με τους Αλί Σαμάτα (26’) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (36’). Και κάπου εκεί… τελείωσε το ματς.




zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael