Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στόλισε το σπίτι της με 6.000 λαμπάκια – Ο λόγος που συγκινεί (φωτο)

Μπορεί τα Χριστούγεννα ημερολογιακά ακόμα να αργούν αλλά οι πολίτες έχουν ξεκινήσει να στολίζουν τα σπίτια τους με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και παιχνίδια.

Η περίπτωση όμως της κυρίας Σπυριδούλας Μοιρώτσου απο το χωριό Βέλος της Εύβοιας είναι ξεχωριστή καθώς ήδη έχει στολίσει ολόκληρο το σπίτι της με 6.000 λαμπιόνια και όπως λέει στο iefimerida.gr συνεχίζει… παρά το γεγονός ότι χρωστάει στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ένα μικρό ποσό από χρήση προηγουμένων μηνών.

Όπως λέει στο iefmerida.gr: «Στολίζω εδώ και άρα πολλά χρόνια όλο το σπίτι μου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Είναι μια ανάγκη που έχω καθώς με τον σύζυγό μου, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή θέλαμε να στολίσουμε τόσο πολύ το σπίτι μας ώστε να είναι ορατός ο στολισμός ακόμα και από το διάστημα.

Τα χρόνια πέρασαν, κάθε χρόνο προσθέτω λαμπιόνια και κάθε χρόνο όταν στολίσω εγώ το σπίτι ξεκινά να στολίζει και το υπόλοιπο χωρίο. Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και δύναμη. Πλέον έχω πέντε εγγόνια και όταν έρχονται στο σπίτι είναι και αυτά πολύ ευτυχισμένα. Δεν με νοιάζει το κόστος του ηλεκτρισμού παρά το γεγονός ότι χρωστάω κάποια χρήματα για το ρεύμα. Το σπίτι θέλω να είναι στολισμένο και να φαίνεται από μακριά. Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα».

Δείτε φωτογραφίες:

Χριστουγεννιάτικος στολισμός 
Το στολισμένο σπίτι με τα 6.000 λαμπάκια στην Εύβοια
Το στολισμένο σπίτι με τα 6.000 λαμπάκια στην Εύβοια
Το στολισμένο σπίτι με τα 6.000 λαμπάκια στην Εύβοια
Χριστουγεννιάτικος στολισμός 
 
πηγη iefimerida.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael