Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

4 Νοεμβρίου 1912: Η Σιάτιστα γιορτάζει τα 111α Ελευθέρια της από τον τουρκικό ζυγό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 4ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου. Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 1ης και 4ης Νοεμβρίου 2023.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

10:00: Μετάβαση αντιπροσωπειών των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων στο Μνημείο Ηρώων της Πλατείας Τσιστοπούλου για την κατάθεση στεφάνων.

16:45: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στο «Λόφο Υπολοχαγού Καπιτσίνη».

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

08:00: Επίσημη έπαρση της σημαίας

10:00: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου. Θα παραστούν οι σημαιοφόροι και παραστάτες των σχολείων ως εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας συνοδεία εκπαιδευτικού ως εκπρόσωπος του συλλόγου των διδασκόντων της κάθε σχολικής μονάδας. Στη συνέχεια θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας.

11:15: Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο Ηρώο της Πλατείας Τσιστοπούλου. Κατάθεση στεφάνων. Σιγή ενός λεπτού εις μνήμη των πεσόντων. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

12:00: Παρέλαση στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου προ των επισήμων από Τμήματα Συλλόγων και Μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης. Τελετάρχης της παρέλασης ορίζεται ο εκπαιδευτικός Βασίλειος Σαμαράς

18:00: Επετειακή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» «στα μετόπισθεν», αφιέρωμα στην Θάλεια Φλωρά Καραβία, την Σιατιστινή ζωγράφο των Βαλκανικών Πολέμων

Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι Τοπικές Αρχές και όλοι οι πολίτες


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael