Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ: Ο Μίλτος Τεντόγλου είπε ότι σε 10 χρόνια θα κάνει ΚΟΜΜΑ! (βίντεο)

Στην πιο διαφορετική συνέντευξή του μέχρι σήμερα ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για όλα στην εκπομπή του OPEN «Τώρα Μαζί» με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Ο κορυφαίος άλτης μήκους αυτή την στιγμή στον κόσμο  λοιπόν μίλησε στην δημοσιογράφο  Έλβη Μιχαηλίδου, αποκαλύπτοντας το πάθος του για τις μηχανές, τα ταξίδια που θέλει να κάνει αλλά και το... κόμμα που ετοιμάζει σε 10 χρόνια!

Φυσικά ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μάσησε τα λόγια του αναφορικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, τονίζοντας πως ο στίβος κινδυνεύει να αφανιστεί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ενώ χαρακτήρισε αναμενόμενο το λουκέτο στο ΟΑΚΑ.

«Αν είχα δύο μήνες OFF, τoν έναν μήνα θα τον περνούσα σπίτι μου κάνοντας… τίποτα! Αυτό είναι το cool down μου, να μην κάνω τίποτα. Δεν θα έκανα για ένα μήνα απολύτως τίποτα, διακοπάρες!» είπε στην αρχή ο Μίλτος και συνέχισε για το λουκέτο στο ΟΑΚΑ:

 «Αναμενόμενο ήταν το λουκέτο, γιατί όλα τα στάδια και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα τελειώνουν. Δεν είμαι από τα άτομα που γκρινιάζουν, δεν έχω γκρινιάξει για τίποτα αλλά θα το κάνω για τα άλλα παιδιά… Εγώ με τον προπονητή μου ξέρετε τι κάνουμε; Λείπουμε στο εξωτερικό. Λείπουμε συνέχεια από εδώ. Φεύγουμε από εδώ. Είναι τεράστιες οι διαφορές. Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχουμε ένα κλειστό που κάνω προπόνηση εγώ εκεί, που είναι παμπάλαιο, στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, δεν έχει καλώδια, δε ξέρω τι κάνουν τα κλέβουν… Και είχαμε και τον Άγιο Κοσμά τον οποίο τον κλείνουν και δεν έχουν ρεύμα εκεί αυτή τη στιγμή… Και στο μεταξύ βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά… Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση έχει τελειώσει ο στίβος στην Ελλάδα, για να μην πω ο αθλητισμός… Ο στίβος τελειώνει, έχει πάρει τον κατήφορο…»

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael