Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τραγωδία στην Ιταλία με τουλάχιστον 20 νεκρούς: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα έξω από τη Βενετία (βίντεο)

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τρίτης (3/10) στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βενετία

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους απόψε στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βενετία, εξαιτίας πτώσης λεωφορείου από οδογέφυρα.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες και οι υπηρεσίες των πρώτων βοηθειών. Υπάρχουν τραυματίες και ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να αυξηθεί.

Το λεωφορείο των υπεραστικών συγκοινωνιών της περιφέρειας Βένετο έπεσε πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια σιδηροτροχιάς, που βρίσκεται κάτω από την οδογέφυρα.

Μερικά από τα πρώτα θύματα που ανακτήθηκαν ήταν απανθρακωμένα, ίσως θα υπάρχουν και ανήλικοι.


O δήμαρχος της πόλης μίλησε στο repubblica.it : «Τουλάχιστον είκοσι νεκροί, μια τεράστια τραγωδία. Το λεωφορείο που ενεπλάκη στο δυστύχημα πήγαινε από τη Βενετία στη Μαργκέρα. Ηταν γεμάτο κόσμο που επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά. Βγήκε εντελώς εκτός δρόμου και έπεσε από τη γέφυρα. Είμαστε σε πένθος, προσπάθησα να σας δώσω τις πληροφορίες που έχω» είπε χαρακτηριστικα.

Τα συλλυπήτηριά της για την τραγωδία εξέφρασε η πρωθυπουργός Τζιόρτζια Μελόνι η οποία σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα: «Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, τα προσωπικά μου και ολόκληρης της κυβέρνησης, για το σοβαρό ατύχημα που συνέβη στο Μέστρε. Η σκέψη μου είναι στα θύματα, τις οικογένειες και τους φίλους τους. Είμαι σε στενή επαφή με τον δήμαρχο Luigi Brugnaro και με τους υπουργό Matteo Piantedosi για να παρακολουθήσετε τα νέα σχετικά με αυτήν την τραγωδία».

  

πηγη: gazzetta.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael