Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018, σε συνδυασμό με το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ τ.Α΄ αρ. 136/09.07.2022), την 25η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 Λήψη απόφασης σχετικά με την διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. Πενταλόφου. - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

2 Έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου που αφορά: «Τέταρτη τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων εξόδων οικονομικού έτους 2023». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

3 Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

4 Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΗΔΟΝΟΧΩΡΙΟΥ». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

5 Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΥΛΑΚΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

6 Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

7 Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

8 Συνέχιση παραχώρησης απορριμματοφόρου στο Δήμο Σερβίων. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

Το κατεπείγον οφείλεται στο γεγονός ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να ληφθεί άμεσα, με στόχο την ακύρωση της απόφασης της ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. και για την αποφυγή καθυστερήσεων στην εκτέλεση των έργων.

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

Ευανθία Νικολαΐδου

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael