Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νίκες για ΠΑΟ και ΑΕΚ σε εξ αναβολής παιχνίδια (βίντεο)

Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός, συνέτριψε με 5-0 τον Ατρόμητο!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού ο Τζούρισιτς με δύο γκολ και μία ασίστ...

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και «σέρβιρε» άλλο ένα για τον Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε… περίπατο το εξ αναβολής παιχνίδι του με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική της Super League, φτάνοντας στο εμφατικό 5-0.

Οι Σπόραρ με πέναλτι και Γερεμέγεφ σημείωσαν τα άλλα δύο «πράσινα» γκολ, σε μία άνετη βραδιά για το «τριφύλλι» που ανέβηκε στη 2η θέση και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, δύο εβδομάδες πριν απ’ τη μεταξύ τους μονομαχία.


Άνετη νίκη για την ΑΕΚ, 3-0 τον Παναιτωλικό με γκολ αμυντικών της!

Οι Βίντα, Ρότα, Μουκουντι έκλεψαν τη... δόξα των επιθετικών στο εν λόγω ματς...

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό, κρατώντας μάλιστα μετά από καιρό ανέπαφη την εστία της.

Η Ένωση νίκησε 3-0 την ομάδα του Αγρινίου την Κυριακή στην Opap Arena χωρίς να χρειαστεί καν να πατήσει το «γκάζι» και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 7 αγωνιστικών στη Super League.

Τρεις αμυντικοί, οι Βίντα (34΄), Ρότα (36΄), Μουκουντί (88΄) πέτυχαν τα γκολ σε αυτήν την εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.



 zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael