Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Μόνος 1ος ο Παναθηναϊκός -Κέρδισε η ΑΕΚ το ντέρμπι... Νίκη για Ολυμπιακό (βίντεο)

Εύκολα ο Παναθηναϊκός, 5-0 τον Πανσερραϊκό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με... τσίτα τα γκάζια και γκολ από τα αποδυτήρια, μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα.

Σε κυριακάτικο… περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, φτάνοντας στο εμφατικό 5-0 και σταθεροποιήθηκε μόνος πρώτος, στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» «καθάρισαν» το ματς απ’ το πρώτο… δεκάλεπτο, όταν πήραν «αέρα» δύο τερμάτων με το γκολ του Σπόραρ στο 1’ και το αυτογκόλ του Δεληγιαννίδη στο 10’.

Ο Σπόραρ με εύστοχο πέναλτι στο 42’, ο Τσέριν στο 57’ (από ασίστ του Σπόραρ) κι ο Μαντσίνι «απογείωσαν» το δείκτη του σκορ μέχρι το τελικό 5-0 (συν τρία δοκάρια), απέναντι σε έναν Πανσερραϊκό που δεν είχε καμία «αντίδραση» στο ματς κι έμεινε με δέκα παίκτες στο φινάλε του πρώτου μέρους με την αποβολή του Ουεντραογκό με δεύτερη κίτρινη.

Νίκη με την υπογραφή Ποντένσε για τον Ολυμπιακό, 2-0 τον ΟΦΗ!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο Ηράκλειο...

Η κλάση και η ποιότητα του Ντάνιελ Ποντένσε έκαναν τη… διαφορά για τον Ολυμπιακό στο «Θ. Βαρδινογιάννης», οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» σε ένα μεγάλο διπλό επί του ΟΦΗ με 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που σημείωσε και τα δύο τέρματα των Πειραιωτών (πιάνοντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τους Μορόν και Ελ Κααμπί), «υπέγραψε» μία πολύ σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό «χτυπώντας» στο 10’ και στο 54’. Έτσι απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ανέβηκε ξανά στη 2η θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα της έφεσης που άσκησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των «δικεφάλων» η ΑΕΚ

Επικράτησε στην Opap Arena με 2-0 του ΠΑΟΚ – Οι Πινέδα και Ελίασον πέτυχαν τα γκολ των «κιτρινόμαυρων»

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι των «δικεφάλων» στην εφετινή Super League, καθώς η ΑΕΚ επιβλήθηκε τη Δευτέρα με 2-0 σκορ του ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Opap Arena, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Τα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι με αυτό το τρίποντο μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, τα πέτυχαν οι Πινέδα (17’) και Ελίασον (54’).


zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael