Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ισοφάρισε στο τέλος ο Παναθηναϊκός... Νίκη για Ολυμπιακό - Στην Κρήτη δοκιμάζεται η ΑΕΚ! (βίντεο)

Ισοφάρισε στο τέλος ο Παναθηναϊκός, 2-2 με τον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε δύο φορές με τους Τόμας και Ζίβκοβιτς και οι «πράσινοι» ισοφάρισαν ισάριθμες με τους Παλάσιος και Γερεμέγεφ.

Με «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο στο 82ο λεπτό πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο τελικό 2-2 κι «έσωσε» στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων τον βαθμό της ισοπαλίας στο μεγάλο ματς της Λεωφόρου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Δύο φορές πήρε «κεφάλι» στο σκορ ο δικέφαλος του Βορρά, με τον Παναθηναϊκό να φέρνει το ματς στα ίσα στο 32’ με τον Παλάσιος και να ισοφαρίσει στο 90’+6’ «σώζοντας» τον ένα βαθμό.

Νικητής στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον ΠΑΣ

Με δύο γκολ του Ποντένσε και ένα του Ροντινέι έφτασαν στη νίκη οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός δεν… αγχώθηκε στους «Ζωσιμάδες», διευρύνοντας το αήττητο σερί του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League και κρατώντας τη θέση του στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 7η αγωνιστική, πανηγυρίζοντας το πρώτο «τρίποντο» τους στους «Ζωσιμάδες» μετά από δύο χρόνια (τελευταίο ήταν στις 17/10/21 με 2-1).

Δοκιμάζεται στην Κρήτη η ΑΕΚ
Η Ένωση θέλει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο ματς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Η ΑΕΚ καλείται να πάρει τη νίκη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο ματς απέναντι στον ΟΦΗ (20:00, Cosmote Sport 1). Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη… χιτσκοκική νίκη επί του Ατρόμητου, αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα κόντρα στον ΟΦΗ που στο Ηράκλειο «γονάτισε» τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Άρη. Για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Αγιαξ στην OPAP Arena (5/10, 19:45).
 

 
 πηγη zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael