Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Οι U2 έκαναν συναυλία μέσα στη σφαίρα που αξίζει δύο δισεκατομμύρια ευρώ! (βίντεο)

Τα βίντεο από τη συναυλία διαδόθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας την απόκοσμη και εκθαμβωτική εμφάνιση της Σφαίρας.

Τα αποκαλυπτήρια του εκπληκτικού χώρου εκδηλώσεων Sphere του Λας Βέγκας, αξίας 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, άφησαν τους ανθρώπους με δέος, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βουίζουν για αυτόν τον εντυπωσιακό χώρο. Στις 29 Σεπτεμβρίου, το Sphere έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με μια εξαιρετική εμφάνιση από το θρυλικό ροκ συγκρότημα U2, το οποίο έπαιξε το εμβληματικό άλμπουμ του 1991, «Achtung Baby».

Τα βίντεο από τη συναυλία διαδόθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας την απόκοσμη και εκθαμβωτική εμφάνιση της Σφαίρας. Αυτή η μνημειώδης κατασκευή, με ύψος 115 μέτρα και πλάτος 157 μέτρα, είναι ένα οπτικό αριστούργημα που αιχμαλωτίζει τη φαντασία.

Αρχικά, υπήρχαν σχέδια για ένα παρόμοιο έργο στο Λονδίνο, αλλά αντιμετώπισε προκλήσεις για την απόκτηση πολεοδομικής άδειας λόγω ανησυχιών σχετικά με τη φωτορύπανση. Το Λας Βέγκας, από την άλλη πλευρά, αγκάλιασε την ιδέα και προχώρησε στην κατασκευή αυτού του κολοσσιαίου χώρου.

Αυτή η καθηλωτική εμπειρία της οθόνης, σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή σειρά από 164.000 ηχεία, καθίσματα και περιβαλλοντικά εφέ που μπορούν να προσομοιώσουν σκηνές, αέρα και αλλαγές θερμοκρασίας, δημιουργεί ένα απαράμιλλο ταξίδι αισθήσεων. Με χωρητικότητα 18.000 θέσεων, μπαίνοντας στη Σφαίρα αισθάνεστε σαν να εισέρχεστε σε έναν άλλο κόσμο, που θυμίζει το διάστημα ή το βασίλειο του Matrix.

 

 gazzetta.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael