Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πήγε στο Πήλιο από το Βοϊο να βοηθήσει στις πλημμύρες... και πέθανε

Θλίψη για τον χειριστή μηχανήματος έργου στο Δήμο Βοΐου και Ν. Πηλίου

Έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του χθες το βράδυ στην Αργαλαστή ο Θανάσης Παπαδημητρίου χειριστής εντός μεγάλου γκρέιντερ που έστειλε ο Δήμος Βοΐου για συνδρομή στον Δήμο Νοτίου Πηλίου που επλήγη από τις δύο θεομηνίες τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εργαζόμενου στον Δήμο Ν. Πηλίου Σταμάτη Παπαδήμο, από τις 15 Σεπτεμβρίου ο Σάκης όργωσε κυριολεκτικά την περιοχή προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στον Δήμο σε διανοίξεις δρόμων που είχαν καταστραφεί από την θεομηνία. Αλλά και εκτός ωραρίου έσπευδε να βοηθήσει πολίτες που ζητούσαν τη συνδρομή του…

«Ο Σάκης δεν ζει πλέον. Πέθανε ήσυχα στον ύπνο του κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κάποιο σημάδι να προειδοποιεί για το αναπάντεχο. Νωρίτερα ήταν παρέα με φίλους στην πλατεία και σχεδίαζαν για τη σημερινή μέρα, θα πήγαιναν στον Λαύκο.

Τα άσχημα μαντάτα διαδόθηκαν αστραπιαία στην Αργαλαστή και είδα πολλούς ανθρώπους να δακρύζουν στο άκουσμα της είδησης. Αυτό δείχνει τι άνθρωπος ήταν ο Σάκης. Μόλις σε ένα μήνα κατάφερε και κέρδισε την εκτίμηση όλων αυτών που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή στη γενέτειρα του και πολλοί από εμάς θα συνοδεύσουμε τη σωρό του. Αφήνει πίσω σύζυγο, τρία παιδιά, συναδέλφους στον Δήμο Βόΐου Κοζάνης. Θερμά συλλυπητήρια, αναφέρεται στην ανάρτηση.

 

πηγη magnesianews.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael