Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa - Conference League: Βραδιά Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες!

Με πίστη για αποτέλεσμα μέσα στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Μετά την εμφατική νίκη του επί της Βιγιαρεάλ με 2-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο Παναθηναϊκός ψάχνει το βράδυ (22:00, Cosmote Sport 6HD) άλλη μια μεγάλη νίκη στη Χάιφα, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι.

Κι ένα τρίποντο που θα του ανοίξει διάπλατα το δρόμο για μία θέση στην πρώτη τριάδα του 6ου ομίλου, που διασφαλίζει παρουσία στις νοκ-άουτ φάσεις είτε του Europa League (απευθείας στους «16» ο πρώτος, μπαράζ για τους «16» ο δεύτερος), είτε του Europa Conference League (μπαράζ για τους «16» ο τρίτος).

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός απόψε!

Η «σκληρή» εντός έδρας ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός από τη Φράιμπουργκ (2-3) στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Europa League, δεν του αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι... λιγότερο απ’ τη νίκη απόψε (19:45, Cosmote Sport 4HD) με τη σερβική Μπάτσκα Τόπολα στην «TSC Arena».

Οι «ερυθρόλευκοι» που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στην ελληνική Super League, ψάχνουν το πρώτο τρίποντό τους, απέναντι στους Σέρβους, που θα τους ξαναβάλει στο... κόλπο για την πρώτη δυάδα και θα τους δώσει «αέρα» για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ: Έτοιμη να βάλει βάσεις πρόκρισης με αντίπαλο τον Άγιαξ στην OPAP Arena

Τις βάσεις για μια ευρωπαϊκή υπέρβαση σε έναν δύσκολο όμιλο έβαλε η ΑΕΚ στο Μπράιτον, όταν νίκησε τους Άγγλους στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Σήμερα (19:45, Cosmote Sport 3HD) η Ένωση έχει τη μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία, εάν καταφέρει να νικήσει τον Άγιαξ στην OPAP Arena, καθώς θα βρεθεί στην κορυφή του ομίλου. 

Conference League: Με όπλο την «καυτή» Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Το φαβορί του ομίλου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (22:00, Cosmote Sport 5 HD), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του UEFA Europa Conference League.  


iefimerida.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael