Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Ευφροσύνη Ντιό: Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο συγγνώμη αν σας ταλαιπώρησα!

Παίρνεις μια απόφαση έχοντας στο μυαλό σου ότι έχεις να διανύσεις έναν δρόμο μόνος σου. Ξαφνικά ένα πρωί χωρίς να έχεις ζητήσει κάτι, εμφανίζονται μπροστά σου οι πρώτοι δυο(οι συνήθεις ύποπτοι-μπαμπάς Νίκος και Έφη), μάχιμοι.

Και κάθε μέρα αυτοί αυξάνονται! Άνθρωποι της οικογένειας σου, παλιοί γνωστοί και φίλοι αλλά και άγνωστοι που απλά τους συνάντησες κάπου, μίλησες μαζί τους και αυτό αρκούσε για να σταθούν δίπλα σου! Και είναι εκεί….συνοδοιπόροι!

Περνάς μαζί τους μοναδικές στιγμές, με γέλιο, γκρίνια, ενθουσιασμό,και με όλα αυτά επιστρέφεις σπίτι σου το βράδυ!

Θα τολμήσω να πω κάτι…..

Προσωπικά «κέρδισα στις εκλογές» με όλους εσάς που μιλήσατε για μένα, που οδηγήσατε για μένα, που καθυστερήσατε στις υποχρεώσεις σας, αγχωθήκατε, που με πήρατε τηλέφωνο για να δείτε πως είμαι, που ήσασταν στα ραντεβού μας πριν από μένα(συχνό φαινόμενο)!

Κέρδισα όλους εσάς (ξέρετε εσείς ποιοι είστε!).

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο συγγνώμη αν σας ταλαιπώρησα!

Τι να πω σε όλους εσάς που μου ανοίξατε την πόρτα σας, με βάλατε σπίτι σας, που ακουμπώντας με στον ώμο ένιωθα ότι με κλείνατε στην αγκαλιά σας; Ευχαριστώ για την ΤΙΜΗ που μου κάνατε!

Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ φυσικά στο αγαπημένο μου Βόιο και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Σιάτιστα που για άλλη μια φορά με εμπιστεύτηκε!

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του επικεφαλής μας Γιώργου Κασαπίδη και στον ίδιο προσωπικά, από τον οποίο θέλω να κρατήσω την κουβέντα που είπε στην αρχή αυτής της προεκλογικής περιόδου: «βγείτε και πείτε την αλήθεια»!!!

Εύχομαι καλή θητεία στη νέα περιφερειακή αρχή και τον κ. Γιώργο Αμανατίδη και είμαι σίγουρη ότι στην κρίσιμη αυτή πενταετία για τον τόπο μας θα ανταποκριθεί επάξια.

Υ.Γ. Μάνα σ´ευχαριστώ!

Εις το επανιδείν!

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael