Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΕΟΠΥΥ: Προσοχή στα παραπλανητικά μηνύματα – Μην παραχωρείτε προσωπικά στοιχεία

Ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν γίνει αποδέκτες παραπλανητικών μηνυμάτων στο κινητό τους, με το λογότυπο του Οργανισμού, μέσω των οποίων τους ζητούνται προσωπικά στοιχεία, όπως ο αριθμός του Τραπεζικού λογαριασμού τους.

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ εφιστά την προσοχή των πολιτών, προκειμένου να μην παραχωρούν τα προσωπικά στοιχεία τους στοιχεία, απαντώντας σε αυτά τα μηνύματα.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΕΟΠΥΥ επισημαίνει:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων για παραπλανητικά μηνύματα sms που αποστέλλονται σε κινητό τηλέφωνο ασφαλισμένων με λογότυπο ΕΟΠΥΥ.

Εφιστούμε την προσοχή όλων ως προς τα εξής:

Ο ΕΟΠΥΥ αποστέλλει sms μηνύματα τα οποία είναι μόνον ενημερωτικά και αφορούν ενδεικτικά:

· Εκτελέσεις γνωματεύσεων, εγκρίσεις γνωματεύσεων, αποφάσεις επιστροφών ατομικών αιτημάτων, υποβολές ατομικών αιτημάτων μέσω ΚΕΠ, επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας μέσω Φακέλου Ασφάλισης Υγείας.

· Το κινητό τηλέφωνο στο οποίο αποστέλλονται sms δηλώνεται από τον εκδότη ιατρό, κατά τη συνταγογράφηση ή αντλείται αυτόματα από τα στοιχεία επικοινωνίας, που έχει επιβεβαιώσει ο ασφαλισμένος μέσω του Φακέλου Ασφάλισης Υγείας.

Προσοχή, ο ΕΟΠΥΥ δεν προβαίνει σε καμία επικοινωνία (τηλεφωνική ή sms ή email) για γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων όπως Τραπεζικός Οργανισμός ΙΒΑΝ κοκ»

 

Ρεπορτάζ: Σοφία Πατραμάνη

ertnews.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael