Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Σας ευχαριστώ από καρδιας όλους και όλες σας για την στήριξή σας!

Δίνουμε το ραντεβού μας την ερχόμενη Κυριακή με ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στη «ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».
Η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι ένα από τα πιο πολύτιμα δικαιώματά μας και είναι ο τρόπος που επηρεάζουμε την κατεύθυνση της κοινωνίας μας.
Πρέπει να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον μας, και η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι ένας βασικός τρόπος για να το κάνουμε αυτό.
Πέραν αυτού, θέλω να δώσω έμφαση στη σημασία της αλληλεγγύης και της συνεργασίας στην κοινότητά μας. Όταν συνεργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε για κοινούς στόχους, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας.
Σήμερα, καθώς σχεδιάζουμε το μέλλον, πρέπει να επιδιώξουμε την ενότητα και τη συνεργασία για να αναπτύξουμε μια κοινωνία που είναι ισότιμη για όλους τους πολίτες.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε τον κόσμο με μια ψήφο, αλλά η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι ένας σημαντικός βήμα για να κάνουμε τη διαφορά.
Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι συμμετείχατε στις εκλογές και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να ακούω και να βρίσκω λύσεις για την κοινότητα μας.
Η χρηματοδότηση για τη δίκαιη μετάβαση πρέπει να αποτελεί βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης στη Δυτική Μακεδονία. Αυτό συνεπάγεται ότι χρειάζεται να ληφθούν μέτρα ώστε οι χρηματικοί πόροι για τη δίκαιη μετάβαση να παραμείνουν στην περιοχή μας και να μην καταλήξουν στα χέρια άλλων περιοχών.
Για να διασφαλιστεί ότι οι χρηματικοί πόροι για τη δίκαιη μετάβαση παραμένουν στη Δυτική Μακεδονία, πρέπει να υπάρξουν μέτρα που θα ενθαρρύνουν την τοπική ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την υποστήριξη των τοπικών επιχειρηματιών και τον εκσυγχρονισμό των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας στο σύνολό της.
Αυτό θα συμβάλλει στη διασφάλιση ότι οι χρηματικοί πόροι που παρέχονται για τη δίκαιη μετάβαση, θα παραμείνουν στη δική μας περιοχή και θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη τοπικών επιχειρήσεων και τη φιλοξενία νέων προτάσεων ανάπτυξης. Αυτές οι ενέργειες θα διασφαλίσουν την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της περιοχής μας.
Η δίκαιη μετάβαση και η ανακατατάξεις των οικονομικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται για την επίτευξή της, δεν πρέπει να αποτελούν θέμα εκλογικής διαμάχης.Η δίκαιη μετάβαση απαιτεί μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς και προγράμματα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει συντονισμός και σύνεργασία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, των πολιτικών δυνάμεων και της κυβέρνησης για την αποτελεσματική εφαρμογή των προγραμμάτων.
Τα χρήματα που προορίζονται για τη δίκαιη μετάβαση πρέπει να επενδύονται σε προγράμματα και έργα που θα έχουν άμεσα οφέλη για τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας και θα στηρίζουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Αυτό συμπεριλαμβάνει επενδύσεις σε βιώσιμες μεθόδους παραγωγής ενέργειας, στον τομέα της βιομηχανίας, στον τομέα του τουρισμού και της αγροτικής ανάπτυξης κα.
Τέλος, πρέπει να εξασφαλιστεί η διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο τα χρήματα προορίζονται και διαχειρίζονται, ώστε να μην χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς. Η δίκαιη μετάβαση πρέπει να χρησιμοποιείται με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, για τη στήριξη της ανάπτυξης και της ευζωνίας των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας.

Ραντεβού λοιπόν τη Κυριακή 15 Οκτώβρη για τη νίκη της Δυτικής Μακεδονίας με τη «ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και τον Γιώργο Κασαπίδη.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael