Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στα χέρια του Σπανούλη η Εθνική (βίντεο)

Ο Βασίλης Σπανούλης φορά και πάλι τα γαλανόλευκα. Αυτή τη φορά όμως όχι ως παίκτης, αλλά ως προπονητής της εθνικής με στόχο έναν και μόνο, όπως είπε και ο ίδιος: με σκληρή δουλειά, να επιστρέψει η επίσημη αγαπημένη σε τροχιά επιτυχιών.

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε την ψυχή του για την εθνική ομάδα ως παίκτης, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει τώρα και ως προπονητής.

«Να ξανακάνουμε αυτήν την ομάδα να νιώσει τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Γιατί για μένα το να αγωνίζεσαι στην εθνική ομάδα πάνω από όλα είναι περηφάνια, είναι ανατριχίλα και είναι τιμή. Αυτά τα παραδείγματα πρέπει να περνάμε στις επόμενες γενιές», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε και για την επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, ο Γιάννης αγαπά παθολογικά την Εθνική ομάδα. Θέλει πάρα πολύ να είναι με την εθνική ομάδα το καλοκαίρι. Είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ, αλλά είναι ένας ταπεινός σούπερ σταρ».

Ο Γιάννης πάντως το καλοκαίρι θα έχει και το συμβόλαιό του ανοικτό.

«To να υπογράψω τώρα μια επέκταση συμβολαίου δεν βγάζει νόημα. Τα λεφτά δεν είναι σημαντικά, τα πάρα πολλά λεφτά είναι σημαντικά», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πέντε συμπαίκτες του στη χρυσή εθνική ομάδα της δεκαετίας του 2000 πλαισίωναν τον Βασίλη Σπανούλη κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ως ομοσπονδιακός προπονητής.

«Βλέπω τον Μήτσο, τον Τσάρο, τον Σόφο…Την Εβίνα συν το Δήμο και το Νίκο έχουμε ζήσει μαγικές στιγμές. Στιγμές που διηγούμαστε τώρα και γω προσωπικά στα παιδιά μου, αλλά και άλλες που μας έκαναν να δεθούμε πιο πολύ και να έχουμε τη σχέση που έχουμε τώρα. Λείπουν 4-5 ακόμα για να συμπληρώσουμε δωδεκάδα», είπε ο Βασίλης

Μία οικογένεια με καπετάνιο τον Βασίλη Σπανούλη, που θα δουλέψει σκληρά για να φέρει ξανά την εθνική στο δρόμο των επιτυχιών.

 

 megatv.com

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael