Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Βιβλιοθήκη Σιάτιστας: Ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης & δημιουργικότητας 2023

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2023
«100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…»

Γιορτή λήξης
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023  “100 ακριβώς!!! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ” ολοκληρώθηκε  με επιτυχία την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023  στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας!

Από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή  31 Αυγούστου 2023, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας άνοιξε τις πόρτες της και την αγκαλιά της, και υποδέχτηκε  όλους τους μικρούς και μεγάλους της φίλους.
Η Βιβλιοθήκη μετατράπηκε σε μια κυψέλη δημιουργικότητας για την εξερεύνηση και ανακάλυψη νέων διαδρομών ανάγνωσης, μέσα από όλες τις καλοκαιρινές δράσεις.
Στην τελευταία  δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας προβλήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις δράσεις που έγιναν. Τα παιδιά  μοιράστηκαν αναμνήσεις  και θυμήθηκαν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν. Κατέγραψαν τα συναισθήματά τους και τα αποτύπωσαν στο χαρτί με όμορφες ζωγραφιές.

Οι δράσεις συνδέονταν με έργα των δύο συγγραφέων, της Άλκης Ζέη και της Ζώρζ Σαρή, και μας οδήγησαν  σε δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες σε θέματα όπως η ιστορία, τα συνθήματα, τα ταξίδια, οι καλοκαιρινές μας συναντήσεις και άλλα πολλά.            
Όλες  οι δράσεις    πραγματοποιήθηκαν  χάρη στην  πολύτιμη προσφορά των εθελοντών-εμψυχωτών,  τους οποίους  και ευχαριστούμε θερμά,  γιατί συνέβαλαν στην  πραγματοποίηση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023, στην δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων καθώς και στην προβολή του έργου της  Βιβλιοθήκης.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές :
Ελισσάβετ Ανδρίτσου Βρεφονηπιαγωγός
Αναστασία Γκούγκα  Νηπιαγωγός
Θεοδώρα Ζαγκουντίνου Δασκάλα
Ματίνα Ζιώγου Δασκάλα
Κατερίνα Τσαούση Δασκάλα
Αναστασία Τσαφή Φοιτήτρια Φιλολογίας
Θεοδώρα Τσιανάκα Φοιτήτρια τμήματος Νηπιαγωγών
Μαρία Τσιφτσόγλου Δασκάλα

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην  συνεργασία της ΕΒΕ, και του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης  του ΕΚΠΑ
Ευχαριστούμε πολύ την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για την διοργάνωση και τον συντονισμό στην υλοποίηση της   Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2023

Τέλος, ευχαριστούμε  τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ραδιοφωνικούς σταθμούς) Σιάτιστας, Βοΐου και Κοζάνης για την πολύτιμη συμβολή τους στην  προβολή των δράσεων  και την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τις εκπαιδευτικές  δραστηριότητές μας.

Κλικ πάνω στην φωτογραφία

Top Post Ad

---------------

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael