Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τραγωδία στην Πάτρα: Τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς (βίντεο)

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (24/9), στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, στην είσοδο της αχαϊκής πρωτεύουσας, στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με απολογισμό 3 νεκρούς, μεταξύ των οποίων ένα 3χρονο παιδάκι, και 2 τραυματίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα πολυτελές κάμπριο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 66χρονος και επέβαιναν το παιδάκι, ηλικίας τριών ετών, και μία γυναίκα 61 ετών, κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, όμως, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αρχικά, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε και με ένα ακόμα ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε επίσης μία γυναίκα, ηλικίας 51 ετών.

Άμεσα, έφτασαν στο σημείο 7 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους 3 οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το παιδάκι ηλικίας 3 ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο.

Στη συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που είχαν ήδη φτάσει στο σημείο του τροχαίου, μετέφεραν τους 5 τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το παιδάκι, ηλικίας 3 ετών, και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.


mynews.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael