Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τραγωδία: Αστυνομικός προσπάθησε να σώσει πεζό και σκοτώθηκαν και οι δύο

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην Κύπρο, δύο άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από την παρέμβαση αστυνομικού που επιχείρησε να βοηθήσει έναν πεζό. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο αστυφύλακας Π. Ελ. εντόπισε ένα άτομο στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς και προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της Κύπρου, μετά από πληροφορία για το άτομο που κινούνταν πεζό, αστυνομικοί του Σταθμού Βοροκλινης καθώς και μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών μετέβησαν στο σημείο. Ο Πέτρος Ελευθερίου στάθμευσε το περιπολικό στη λωρίδα ασφαλείας και, προσπαθώντας να απομακρύνει τον πεζό από το δρόμο, και οι δύο παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα με οδηγό ένα 45χρονο άτομο.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των ιατρικών ομάδων, και τα δύο άτομα υπέκυψαν στα τραύματά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα είναι ακόμη υπό διερεύνηση από την Τροχαία Αρχηγείου και Λάρνακας, με τη συνεργασία της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

κoolnews.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael