Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συμμετοχή του Δήμου Βοΐου στην εκδήλωση του Δήμου Καλαμαριάς «Το χοροστάσι του Αη Γιάννη»

(Δελτίο Τύπου)

Ο Δήμος Βοΐου, μετά από την πρόσκληση του Δημάρχου Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλη Ιωάννη, είχε την τιμή να συμμετάσχει στην εκδήλωση με τίτλο: «Το χοροστάσι του Αη Γιάννη», που πραγματοποιήθηκε στις 23/9/2023 στον Δήμο Καλαμαριάς ως τιμώμενος Δήμος.

Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση είχε την ευκαιρία να απολαύσει πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στον κατάμεστο αύλειο χώρο του 10 Δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη (1η) χρονιά φέτος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘ΒΟΡΕΑΔΕΣ’ και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό της Γραμματέα του συλλόγου ΒΟΡΕΑΔΕΣ κα. Αριάδνη Αντωνιάδου η οποία έκανε μια ιστορική και πολιτιστική αναφορά στον παραδοσιακό σύλλογο ‘ΒΟΡΕΑΔΕΣ’ αλλά και στο Δήμο Βοΐου, στη συνέχεια προλόγισαν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Ιωάννης Δαρδαμανέλης και ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει, να γευτεί αλλά και να προμηθευτεί προϊόντα από την περιοχή του Βοΐου καθώς η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από τοπικούς παραγωγούς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παρακάτω χορευτικά :

- Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης

- Πολιτιστικός Σύλλογος Προσφύγων Μικρασιατών Νέας Κρήνης ΄΄Η Αγία Παρασκευή΄΄

- Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Μαρκίδες Πούλιου΄΄ Σιάτιστας

- Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος ΄΄Οι Μίθριοι΄΄

- Τμήμα Παραδοσιακών Χορών ΄΄ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης΄΄

- ΄΄Βορεάδες΄΄ Χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael