Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Μεγάλες στιγμές... παράπονα για τη διαιτησία σε Τρίπολη και Φιλαδέλφεια... Ακόμα ρίχνουν πέναλτι! (βίντεο)

 

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, 4-1 τον Αστέρα

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και πήραν τους βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μεγάλη «αντίδραση» μετά την εντός έδρας ήττα του απ’ την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (25/9), περνώντας με νίκη από την Τρίπολη με το εμφατικό 4-1 επί του Αστέρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. 

Μία νίκη που «ξόρκισε» για τους «πράσινους» την πολύ αρνητική παράδοση που είχαν τα τελευταία 6,5 χρόνια, έχοντας μείνει 7 αγώνες χωρίς διπλό κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Αράο στο 5’ κι ο Βέρμπιτς στο 31’ έβαλαν τους «πράσινους» μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, παρά τη γρήγορη ισοφάριση του Καλτσά (7’), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο «χτύπησε» εις διπλούν ο Φώτης Ιωαννίδης με δύο γκολ στο 80’ (πέναλτι) και στο 87’. Στο 45’+1’ ο Σπόραρ νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Παπαδόπουλο.

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει σοβαρά παράπονα από τις αποφάσεις της διαιτησίας στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Εξέδωσε ανακοίνωση και επιτέθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα Ευαγγέλου και του Κουμπαράκη που βρισκόταν στο VAR. Η αννακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφέρει:

«Ευαγγέλου, Κουμπαράκη, με καθαρή τη συνείδησή σας συνεχίστε το έργο σας… Εμείς περήφανοι θα συνεχίσουμε το δικό μας όπως κάνουμε ΟΛΑ αυτά τα χρόνια!»

Νικήτρια σε ματς-θρίλερ η ΑΕΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Η Ένωση νίκησε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Ατρόμητου:

«Ως Ατρόμητος είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τους Παπαδόπουλο (διαιτητή), Σάββα (β βοηθό), Παπαπέτρου (VAR) και Μωυσιάδη (AVAR).

1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77′. Κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση.

2. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση.

3. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπέτρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγμάτων στις δύο ομάδες. ΚΑΜΙΑ! Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνια.

4. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Αντζιέλσκι. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβώσει το οτιδήποτε.

5. Αποκορύφωμα. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυρίζει τη λήξη του αγώνα»

«Έξαλλοι και απηυδισμένοι με τη διαιτησία»

Σε πέντε σημεία επικεντρώνουν τα παραπονά τους για την διαιτησία οι άνθρωποι του Ατρομήτου 

Εντονότατα παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ατρομήτου μετά το τέλος του αγώνα, κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν προσήλθε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «κυανόλευκων» Κρίς Κόουλμαν.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου, υπάρχουν έντονα παράπονα για το γκολ του Έρλινγκμαργκ που ακυρώθηκε, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ.

Παράλληλα διαμαρτύρονται εντονότατα και για το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ, καθώς επισημαίνουν ότι έχει προηγηθεί χέρι του Ζίνι, ενώ εκφράζουν παράπονα για το γεγονός ότι ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος σφύριξε την λήξη ενώ υπήρξε φάουλ υπέρ τους έξω από την περιοχή της ΑΕΚ.

Σε ένα ματς-θρίλερ στην OPAP Arena, η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να ευστοχεί σε πέναλτι στο 90+5΄ και να «σφραγίζει» τη νίκη. Και τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι, με τον Άμραμπατ να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 31΄ και τον Αντζιέλσκι να ισοφαρίζει στο 89΄. Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε τουε 11 βαθμούς σε 5 ματς της Super League, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.
 
------------------

Άνετα ο ΠΑΟΚ, 3-0 τον Βόλο

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε στην Τούμπα την ανωτερότητά του και έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε απόψε, στο γήπεδο της Τούμπας, για την 6η αγωνιστική της Super League, επί του Βόλου με 3-0. Αποτέλεσμα που του έδωσε τη δεύτερη συνεχή νίκη του στο πρωτάθλημα (σ.σ. προηγήθηκε η εκτός έδρας επιτυχία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα). Χωρίς νίκη παραμένουν- μέχρι τώρα- στην κατηγορία οι Θεσσαλοί, μετρώντας , συνολικά, 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Ο Τάισον έβαλε τη… σφραγίδα του στο ματς, καθώς από δικές του ασίστ προέκυψαν τα δύο πρώτα τέρματα του «Δικεφάλου», στο 39ο λεπτό από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και στο 45+1 από τον Τόμας Μουργκ. Το… κερασάκι στην τούρτα για τους Θεσσαλονικείς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, έβαλε στο 55ο λεπτό, ο Άλι Σαμάτα.

«Φωτιά» ο Ολυμπιακός, 4-1 τον Άρη

Οι «ερυθρόλευκοι» που έχασαν πολλές ευκαιρίες έδειξαν τις επιθετικές τους αρτετές και έφτασαν στην ευρεία νίκη.

Ο Άρης έβαλε… δύσκολα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Πάρδο στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί σε καταπληκτική κατάσταση, δίνοντας τη λύση με δύο προσωπικά γκολ που «καθάρισαν» τη νίκη των Πειραιωτών και μαζί με άλλο ένα τέρμα του Γιόβετιτς, τους οδήγησαν στο τελικό 4-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 21’ με το αυτογκόλ του Μπράμπετς από το γύρισμα του Μασούρα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρι με τον Νταρίντα, χάνοντας την ευκαιρία να «γυρίσουν» το σκορ στο 53’.

 


zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael