Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Aλληλεγγύη στους πληγέντες πλημμυροπαθείς από τις καταστροφικές πλημμύρες

Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης σε έκτακτη συνεδριασή του ομόφωνα εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της, στους πληγέντες πλημμυροπαθείς από τις καταστροφικές πλημύρες.

Γι’αυτό το λόγο αποφασίσαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, με οικονομική βοήθεια, με το ποσό τον 500 ευρώ τα οποία θα κατατεθούν στο λογαριασμό που άνοιξε η ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και επικουρικών ταμιών με αριθμό ΙΒΑΝ GR 1501710020006002040035936 Τράπεζα Πειραιώς, όπου η ομοσπονδία θα τα αποστείλει στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται.

Καλούμε τα μέλη του Σωματείου μας και γενικότερα όλους τους Συνταξιούχους που θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους να καταθέσουν από το υστέρημα τους ότι μπορούνε στων παραπάνω λογαριασμό, η να φέρουν είδη που συγκεντρώνονται από τα Σωματεία, ΣΥΝΔΙΚΑΤΩ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΙΛΩΝ Ν ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΙΑΣ Ε.Ε.Ε.Ν. στο εργατικό κέντρο στα γραφεία του συνδικάτου οικοδόμων.

Από την εμπειρία μας οι συνταξιούχοι γνωρίζουν ότι η αλληλεγγύη είναι σημαντικό όπλο που πρέπει να εκφράζεται.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

 

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael