Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΟΚ από τον φρικτό θάνατο της 50χρονης σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι (φωτο)

Δεν τη χωρά ανθρώπου νους, την τραγωδία που συνέβη χθες βράδυ στο Μεσολόγγι με τον φρικτό θάνατο της 50χρονης Άννας Μπατσεβάνι.

Η άτυχη γυναίκα μητέρα ενός κοριτσιού και ενός αγοριού είχε έρθει  στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια και εργαζόταν κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ, ως καθαρίστρια και στη φύλαξη ηλικιωμένων, για να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Έτσι εδώ και ένα μήνα ανέλαβε να καθαρίζει και το κρεοπωλείο, όπου χθες άφησε την τελευταία της πνοή καθαρίζοντας μια κρεατομηχανή στο παρασκευαστήριο. Κρεατομηχανή που έχει τα χαρακτηριστικά ζυμωτηρίου σε όγκο και δύναμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της μηχανής και ενώ αυτή ήταν σε λειτουργία, είτε από λανθασμένο χειρισμό είτε χάνοντας την ισορροπία της, ο αγκώνας της γυναίκας «πιάστηκε» από τον ολετήρα της μηχανής και κυριολεκτικά την «ρούφηξε», σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Το φρικτό αυτό γεγονός έγινε αμέσως αντιληπτό, από την κόρη της 50χρονης που βρισκόταν και αυτή στο κρεοπωλείο, βοηθώντας τη μητέρας της, στον καθαρισμό και αμέσως το κορίτσι ζήτησε βοήθεια από περαστικούς.

Έτσι ειδοποιήθηκαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική και μετά από δυο ώρες περίπου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την κρεατομηχανή διαμελισμένο το κορμί της Άννας.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου

Στην εισαγγελέα Μεσολογγίου θα προσαχθεί ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου που συνελήφθη σήμερα το πρωί, ενώ το κατάστημα έχει σφραγισθεί από την αστυνομία.

 

πηγη messolonghinews.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael