Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Γιώργος Κασαπίδης από τη Σιάτιστα: Πρόθεσή μας είναι να πάμε ένα βήμα μπροστά τη Δ. Μακεδονία (φωτο-βίντεο)

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα, έκανε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και το πρόγραμμά του για την επόμενη 5ετία, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε συνοπτικά το έργο που έχει ήδη επιτευχθεί την περασμένη θητεία και οι άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού για το μέλλον της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται και βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και στις προτεραιότητες που τέθηκαν την προηγούμενη τετραετία και είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση της ανεργίας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την κοινωνική συνοχή.

Ταυτόχρονα ο κ. Κασαπίδης παρουσίασε τις δράσεις της Περιφερειακής Αρχής στο χώρο της υγείας, λέγοντας πως: «Μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχει στηρίξει το σύστημα υγείας με περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ, για αναβάθμιση κτιριακών υποδομών, νέες πτέρυγες σε Νοσοκομεία, σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε όλες τις κλινικές, χρηματοδοτήσεις για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και ενεργειακή αναβάθμιση Κέντρων Υγείας».

Επίσης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για τα δύο πρώτα επενδυτικά προγράμματα μέσα από το πρόγραμμα ΔΑΜ για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, συνολικού προϋπολογισμού για τη Δυτική Μακεδονία 30.000.000 ευρώ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Εγκρίθηκε και ολοκληρώθηκε και ήδη τίθεται σε εφαρμογή αυτό που αγωνιζόμασταν εδώ και δεκαετίες να πετύχουμε και το βάλαμε μπροστά πριν από τρία χρόνια».

Για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, ο κ. Κασαπίδης, μίλησε για το ολοκληρωμένο σχέδιο της Περιφερειακής Αρχής δίνοντας έμφαση στη δημιουργία βασικών υποδομών, αγροτικής οδοποιίας, αρδευτικών δικτύων, αναδασμών, φραγμάτων, έργων για την αντιπλημμυρική προστασία, καθαρισμό ρεμάτων και στήριξη των εξαγωγών.

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael