Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Γέφυρα Σερβίων - Πράσινο φως για τα φορτηγά τις επόμενες ημέρες

Μεταφέρονται και τοποθετούνται σήμερα τα ειδικά τεμάχια για την ενίσχυση των προβόλων, για την ολοκλήρωση των εργασιών στην Γέφυρα Σερβίων. Τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να κλείσει για κάποιες ώρες η γέφυρα για να γίνει η τάνιση των συρματόσχοινων και οι δοκιμαστικές φορτώσεις σε όλους τους προβόλους και να δοθεί σε κυκλοφορία στο σύνολο των οχημάτων ακόμα και των φορτηγών.

Κοζάνη: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Γέφυρα Σερβίων – Πράσινο φως για τα φορτηγά τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη θα χρειαστεί να κλείσει η γέφυρα των Σερβίων για κάποιες ώρες και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί ώστε να διευθύνουν εργαζόμενοι και μαθητές που θα διέλθουν του καταστρώματος, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες και να δοθεί, αν πάνε καλά όλα, το πράσινο φως σε όλα τα οχήματα και στα φορτηγά.

Από αύριο δουλειά πιάνουν οι εναερίτες για να τοποθετήσουν το μεταλλικό κέλυφος στην άκρη του «πληγωμένου» προβόλου όπου θα μπουν τα συρματόσχοινα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτήν την στιγμή στην Γέφυρα Σερβίων γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μηχανικούς αλλά και τους πανεπιστημιακούς που ανέλαβαν την μελέτη και το συγκεκριμένο έργο.

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael