Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η πίστη βλέπει το αόρατο, πιστεύει στο απίστευτο, και λαμβάνει το αδύνατο

ΕΙΠΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ… Χρόνος δεν είναι τίποτε άλλο… απο την χρυσή ευκαιρία που έδωσε ο Θεός στους πιστούς για το ύστατο ήμαρτον… Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με τον αμαρτωλό…

ΕΙΠΕ ΜΟΝΑΧΗ. Η ζωή είναι στην ψυχή… έξω είναι η προβολή της…

ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ. Η πίστη βλέπει το αόρατο, πιστεύει στο απίστευτο, και λαμβάνει το αδύνατο.

«Το χειρότερό μου , είναι όταν κατά την ώρα της Θ. Μετάληψης ομιλούν οι πιστοί εντός της εκκλησίας . Βλέπετε είναι από τις κορυφαίες στιγμής της Θ.Λατρείας διότι εκείνη την ώρα οι άνθρωποι παίρνοντας το Σώμα και το Αίμα του Χριστού θεοποιούνται , κι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε και μιλάμε «.

Το σώμα μας είναι ένα ρούχο δανεικό που μας έδωσε ο θεός να φοράμε σε αυτήν την ζωή μέχρι να το παραδώσουμε πάλι πίσω σε Αυτόν.Γι αυτόν τον λόγο δεν έχει ευλογία να παρέμβουμε σε αυτό όπως λόγου χάρη με τατουάζ, πλαστικές εγχειρήσεις κτλ όπως δεν θα έπρεπε να πειραζαμε ένα ρούχο που θα μας δάνειζε κάποιος αδελφός είναι το ίδιο ανήθικο.Οι αρρώστιες που παθαίνουμε κατά πλειοψηφία είναι από την μη σωστή εξομολόγηση δηλαδή από τις αμαρτίες μας και πάλι αν το συγκρίνουμε με ένα ρούχο γεμάτο βρωμιες πρέπει να τις καθαρίσουμε όλες όπως τις αμαρτίες γιατί έστω και μια βρωμιά να αφήσουμε στο ρούχο και να πλύνουμε όλες τις υπόλοιπες πάλι βρώμικο θεωρείται.Ετσι με την σωστή εξομολόγηση θα πάρουμε και σωστό κανόνα για να μπορέσουμε να κοινωνήσουμε.

ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ…. Ο Κύριος μας, παρέτεινε τη ζωή… όχι για να την αναλώσουμε στην καλοπέραση και τις απολαύσεις, μα για να αποδείξουμε την μεταμέλεια μας ατενίζοντας χαμηλά την γη ώστε να μην χάσουμε το μονοπάτι της ταπείνωσης που θα μας οδηγήσει στον τόπο της Ουράνιας Βασιλείας του.

 

ΠΗΓΗ

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael